Η Κρήτη παρουσιάζεται μέσα από ένα ντοκυμαντέρ στην Κίνα, από το Δορυφορικό κανάλι HUBEI TV.

Την πρωτοβουλία είχε το Κέντρο Πολιτισμού και Πράσινου Τουρισμού “ORFEUS” – ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ, της ηθοποιού Μαρίας Γ. Τζομπανακη.

Μετά από προσωπική της επίσκεψη στην Κίνα, στο Πεκίνο και την Σαγκάη, και σε συνεργασία με το Ελληνικό Προξενείο της Σαγκάης, αποφασίστηκε μεταξύ “ ORFEUS”και HUBEI TV, η συμπαραγωγή ντοκυμαντέρ ,με τον τίτλο “ CRETE: A PARADISE LAND”.

Ο στόχος από την πλευρά του κέντρου “ORFEUS” είναι η παρουσίαση της Κρήτης μέσα απο την κουλτούρα της ,την φύση και τα προιόντα της, σε μια χώρα τεράστιας ανάπτυξης και πολύ ισχυρής οικονομικά όπως είναι η Κίνα.

Η ομάδα του συνεργείου, έφτασε στα Χανιά στις 31 Μαίου, και αναχώρησε από την Αθήνα στις 8 Ιουνίου.

Στο ντοκυμαντέρ αυτό, παρουσιάστηκε, η φυσική ομορφιά του τόπου, αρχαιολογικοί χώροι, τα έθιμα των Κρητών και η μοναδική φιλοξενία τους, οι παροχές των εξελιγμένων υπηρεσιών του στον τομέα του Τουρισμού καθώς και προιόντα εξαγώγιμα , όπως το Ελαιόλαδο και το Κρασί .

Το κέντρο πολιτισμού και πράσινου τουρισμού ‘ORFEUS”, είχε αποκλειστικά την ευθύνη της οργάνωσης της παραγωγής , την επιλογή του τόπου και του τρόπου των γυρισμάτων, την επιλογή του τόπου της διαμονής του HUBEI tv team, την συγγραφή του σεναρίου και την πρόταση του concept : CRETE A PARADISE LAND.

Η παραγωγή αυτή ήταν υπό την αιγίδα της περιφέρειας Κρήτης που στάθηκε πολύ αποτελεσματικά στο πλευρό του Κέντρου Πολιτισμού και Πράσινου Τουρισμού “ORFEUS”

Οικοδέσποινα της Κρήτης, και συμπαρουσιάστρια η ηθοποιός και δημιουργός του “ORFEUS”, Μαρία Τζομπανάκη

www.orfeus.com.gr
anogi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook