Η φετινή απονομή των  Mad Video Music Awards έφτασε και από το κόκκινο χαλί, που έχει στηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παρέλασαν σχεδόν όλα τα ονόματα της εγχώριας σόουμπιζ. 

Οι λαμπεροί καλεσμένοι έφτασαν στο Φάληρο, λίγο πριν τις εννέα, πόζαραν στους φωτογραφικούς φακούς και μίλησαν στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Στη μουσική διοργάνωση κάθε χρόνο παρελαύνουν γνωστά ονόματα τόσο από τον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής όσο και πρόσωπα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Ηθοποιοί, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι μεταξύ άλλων φόρεσαν τα καλά τους και είναι έτοιμοι για μία βραδιά γεμάτη μουσική, κέφι και χορό.

\"\"

Φαίνεται πως ο χωρισμός της πάει πολύ. Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη, που περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό σύνολο. Πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ πόζαρε στο φακό και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον εσωτερικό χώρο του σταδίου. 

Εξίσου λαμπερές και απαστράπτουσες ήταν η επίσης «χωρισμένη» Χριστίνα Πολίτη και η Ράνια Θρασκιά. Οι δύο κυρίες, πριν ακόμα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί, ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους για την παρουσία τους στα Mad VMA, μέσω Instagram. Kομψές, όπως πάντα άλλωστε, τράβηξαν με το προσωπικό τους φακό μία selfie, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου απολαμβάνοντας την σαμπάνια τους. 

«Κάλιο αργά παρά ποτέ», ήταν η λεζάντα που συνόδευε την παραπάνω φωτογραφία τους, μιας και μάλλον καθυστέρησαν στην προετοιμασία τους για την αποψινή απονομή.

\"\"

Στα λευκά όμως ντύθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, εμφανώς πιο αποκαλυπτική από την παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη. Η τραγουδίστρια, ναι μεν επέλεξε να φορέσει μία μάξι τουαλέτα, που κάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της, όμως το ντεκολτέ της τράβηξε όλα τα βλέμματα. Ακόμη μία έκπληξη επιφύλασσε η τραγουδίστρια στους fans της, αφού πειραματίστηκε και πάλι με το χρώμα των μαλλιών της. Το αποτέλεσμα; Άκρως εντυπωσιακό μιας το ξανθό ίσιο μαλλί της πάει πολύ.

Το άσπρο χρώμα είχε την τιμητική του στην 11η διοργάνωση των βραβείων Mad αφού και η Ελένη Χατζίδου έδειξε να το προτιμάει για την αποψινή της εμφάνιση. 

Στο κόκκινο χαλί όμως περπάτησε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με ένα πλεκτό φόρεμα. Η ηθοποιός δεν έκανε την διαφορά με το χρώμα που επέλεξε μιας και εκείνη ντύθηκε στα λευκά.

\"\"

Σε όλες τις εμφανίσεις της εντυπωσιάζει, αφού η ομορφιά της  Δούκισσας Νομικού, μαγνητίζει τα βλέμματα. Η παρουσιάστρια έκλεψε τις  εντυπώσεις για ακόμη μία φορά.  Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα μπεζ μίνι φόρεμα των D&G, μίλησε στις κάμερες και… έπαιξε με τον φωτογραφικό φακό όπως μόνη αυτή ξέρει.

\"\"

\"\"

Η Ελένη Φουρέιρα, πριν ανέβει στο stage για την πολυσυζητημένη σέξι εμφάνιση της, επέλεξε να φορέσει ένα κοντό σκουρόχρωμα φόρεμα –σε αντίθεση με τις υπόλοιπες κυρίες- το οποίο άφηνε εκτεθειμένα τα καλλίγραμμα πόδια της.

\"\"

\"\"

\"\"

Ο Λάκης Γαβαλάς, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, έκλεψε και πάλι την παράσταση με την στιλιστική του επιλογή. Ο σχεδιαστής και επιχειρηματίας φόρεσε μία βερμούδα σε άσπρο χρώμα, συνδυασμένη με ένα σακάκι κεντημένο με παγιέτες. Μαγνήτισε τα βλέμματα, συνομίλησε για λίγα λεπτά με τον Σταν και πέρασε στο εσωτερικό του σταδίου.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook