Ένας Κινέζος διάλεξε για κατοικίδιό του έναν κροκόδειλο! Συνειδητοποίησε πως ήταν κακή ιδέα, όταν προσπάθησε να φάει την 8 ετών κόρη του!

Ο Fu Yao που γυρίζει το κεφάλι και στο Crocodile Dum De, πήρε το άγριο ερπετό από έναν φίλο του, προσφέροντάς του ένα ζεστό σπιτικό στην πισίνα της ταράτσας του, παρά τις επιφυλάξεις του για το μέγεθός του.

Δεν άργησε ωστόσο η ώρα που ο 49χρονος άνδρας μετάνιωσε για την ανόητη (sic) απόφασή του, όταν ο κροκόδειλος αποδείχθηκε λίγο πιο… ζωηρός στο νέο περιορισμένο περιβάλλον του. (Μην του το πείτε, αλλά στην πραγματικότητα συμπεριφερόταν όπως ένας συνηθισμένος κροκόδειλος). Παραδέχθηκε δε πως δεν ήξερε πώς να τον φροντίσει, ενώ φοβόταν ότι μια μέρα «θα πηδήξει έξω από την πισίνα και θα τον δαγκώσει»!

«Ο κροκόδειλος μπορούσε να κινηθεί εκπληκτικά γρήγορα και κατάλαβα ότι αποτελούσε απειλή για μένα και την οικογένειά μου. Πιστεύω ότι στον ζωολογικό κήπο θα έβρισκε καλύτερο σπίτι», συνειδητοποίησε – έστω και καθυστερημένα – ο Κινέζος.

Ένας ειδικός πάντως ερπετολόγος, με ειδίκευση στους κροκόδειλους, δήλωσε ότι το άγριο ζώο θα μπορούσε εύκολα και χωρίς κανέναν συναισθηματικό ενδοιασμό να «πετσοκόψει την κόρη του»!

Μία ακόμα ασήμαντη λεπτομέρεια; Στην Κίνα είναι παράνομο να έχεις για κατοικίδιο κροκόδειλους! Μα γιατί;

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook