Μόλις κάθισε ο Αντώνης Λουδάρος στον καναπέ της εκπομπής ευχήθηκε στην Κατερίνα Καραβάτου "Συγχαρητήρια!", προκαλώντας ...πολική παγωνιά στο πλατό του Μες Στην Καλή Χαρά. Οι συνεργάτες της Κατερίνας έμειναν με το στόμα ανοιχτό -περισσότερο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- και άρχισαν να την ρωτούν αν είναι έγκυος. Η Κατερίνα Καραβάτου είχε μείνει αποσβολωμένη καθώς ήταν το τελευταίο που περίμενε να ακούσει στον αέρα, ενώ ο Αντώνης Λουδάρος έψαχνε μέρος να κρυφτή μετά την γκάφα που είχε κάνει.

Και μπορεί η Κατερίνα να μην απάντησε ούτε θετικά ούτε αρνητικά στις ερωτήσεις των συνεργατών της, όμως, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τον διάλογο που ακολούθησε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η παρουσιάστια είναι έγκυος για δεύτερη φορά...

Λουδάρος: Συγχαρητήρια έχω να σου πω!
Σταματόπουλος: Για ποιο λόγο;
Σπυροπούλου: Στην Κατερίνα το λέει...
Σταματόπουλος: Είσαι έγκυος;
Σπυροπούλου: Ωχ!!!
Λουδάρος: Δεν είναι ανακοινώσιμο;
Καραβάτου: Συγνώμη;
Λουδάρος: Άστο! Λάθος, λάθος, λάθος! Δεν μπορώ να πω...
Σταματόπουλος: Παιδιά, αν είναι έγκυος η Κατερίνα και δεν το ξέρουμε εμείς, είναι λόγος να πλακωθούμε!
Σπυροπούλου: Πότε θα το πεις;
Λουδάρος: Μην την κάνετε να αισθάνεται άσχημα.
Σταματόπουλος: Αυτές τις μέρες τις γκάφες τις πάμε τη μία μετά την άλλη!
Σπυροπούλου: Ευτυχώς που τα γράφω τα DVD για να τα βλέπω κι εγώ.
Σταματόπουλος: Γενικότερα, έχουμε μια παράδοση στις γκάφες τα τελευταία Σαββατοκύριακα. Είμαστε μια εκπομπή σουρεάλ!Και αν είχαμε μία αμφιβολία για το αν η Κατερίνα είναι πραγματικά έγκυος ή όχι, αυτή εξανεμίστηκε την ώρα που ...βγήκαν στην αυλή για το διάλειμμα. Καραβάτου, Λουδάρος και Σταματόπουλος "πέταξαν" από τη χαρά τους πίσω από τις κάμερες...Εμείς τι άλλο μπορούμε να πούμε παρά... Συγχαρητήρια Κατερίνα!

zappit.gr