Συλλαλητήριο ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 28 Μαίου από την πλατεία των Νέων Καταστημάτων,  το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ, και το  ΜΑΣ

Μ ε κοινή ανακοίνωση που εξεδόθη,  το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ, και το  ΜΑΣ καλούν τους εργαζόμενους , τους ανέργους , τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τις γυναίκες, τους νέοι και τις νέες να λάβουν μέρος στην κινητοποίηση που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί από την πλατεία των  Νέων Καταστημάτων.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων οτι  "Τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση είναι κόλαση για το λαό-παράδεισος για το κεφάλαιο. Φορτώνουν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων, κόβουν κάθε δικαίωμα στη ζωή σε μας και στα παιδιά μας, φέρνουν ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα. Έτσι θωρακίζεται η ανταγωνιστικότητα των μονοπωλίων.

Μια επιλογή έχουμε: με κοινωνική-λαϊκή συμμαχία να οργανώσουμε την πάλη μας σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκή γειτονιά να βγούμε στους δρόμους ώστε να μην περάσουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, τα μέτρα που επιβάλλει η δικτατορία των μονοπωλίων.

Να καταδικαστούν τα μέτρα! Να μην περάσουν!

Καμία συναίνεση στην αντιλαϊκή πολιτική τους! "