Νέα στοιχεία για την υπόθεση απόπειρας βιασμού του Ντομινικ Στρος-Καν προς την 32χρονη καμαριέρα στο ξενοδοχείο Σόφιτελ του Μανχάταν έρχονται στο φως μέρα με τη μέρα.

Μετά την είδηση που μετέδωσαν πρώτα τα αμερικανικά μέσα και σύμφωνα με τα οποία το σπέρμα του Ντομινίκ Στρος-Καν, βρέθηκε στο γιακά του πουκαμίσου της καμαριέρας, το FoxNews.com έδωσε στη δημοσιότητα έναν διάλογο από την ημέρα της επίθεσης που «καίει» τον πρώην Γενικό διευθυντή του ΔΝΤ.

«Δεν γνωρίζεις ποιος είμαι;», φέρεται να ρώτησε ο Στρος-Καν την καμαριέρα, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επίθεσης που διήρκησε περίπου 30 λεπτά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο FoxNews.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 32χρονη, που δεν γνώριζε ποιος ήταν ο άντρας που διέμενε στη σουίτα, παρακαλούσε τον Ντομινίκ να σταματήσει.

«Σε παρακαλώ, σταμάτα. Μην το κάνεις», φέρεται να είπε η καμαριέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καμαριέρα μπήκε στο δωμάτιο του Στρος-Καν για να το καθαρίσει όταν ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του μπάνιου και εμφανίστηκε ολόγυμνος ο άντρας.

Η 32χρονη, που είναι μια βαθιά θρησκευόμενη μουσουλμάνα, αμέσως έκλεισε τα μάτια της κα έβαλε τα χέρια στο πρόσωπό της για να μην δει τον γυμνό άντρα αλλά τότε ήταν που ο Στρος- Καν βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί.
Την άρπαξε από πίσω, πιάνοντας τα στήθη της και προσπάθησε να τη ρίξει με τη βία στο κρεβάτι.

Οι αστυνομικές πηγές ανέφεραν επίσης ότι στα σεντόνια του δωματίου βρέθηκαν ίχνη αίματος, τα οποία και εξετάζουν στα εργαστήριά τους.

Η καμαριέρα είπε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον Στρος-Καν να την βιάσει προφασιζόμενη διάφορες δικαιολογίες.

«Το αφεντικό μου είναι στο διάδρομο», είπε η καμαριέρα στον  62χρονο, ένω τον παρακάλεσε να την αφήσει να φύγει λέγοντάς του ότι αυτή η δουλειά είναι πολύ σημαντική για εκείνη και δεν ήθελε με τίποτα να την χάσει.

«Σε παρακαλώ σταμάτα. Χρειάζομαι τη δουλειά μου. Μην το κάνεις. Θα χάσω τη δουλειά μου. Σε παρακαλώ σταμάτα», φώναζε η γυναίκα στον Στρος-Καν.

Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ απάντησε λέγοντάς της: «Όχι μωρό μου. Μην ανησυχείς, δεν θα χάσεις τη δουλειά σου. Δεν γνωρίζεις ποιος είμαι;».

Δυστυχώς, ο Ντομινίκ Στρος-Καν δεν το έβαλε κάτω. Η γυναικά τον έσπρωξε με δύναμη και προσπάθησε να φύγει αλλά γλίστρησε σε μια χάρτινη σακούλα που βρισκόταν στο πάτωμα και έπεσε στα γόνατα.

Τότε ήταν που ο 62χρονος βρήκε την ευκαιρία να την εξαναγκάσει σε στοματικό έρωτα.

Η 32χρονη κατάφερε να διαφύγει, σπρώχνοντας τον ξανά με δύναμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντομινίκ έπεσε πάνω σε ένα κομοδίνο και χτύπησε την πλάτη του. Αστυνομικές πηγές μάλιστα ανέφεραν ότι ο άντρας φέρει ένα σημάδι από χτύπημα στο σημείο που η καμαριέρα τους ανέφερε.

Στο μεταξύ, άλλες δύο υπάλληλοι του ξενοδοχείου είπαν στην αστυνομία ότι δεχτήκαν ανήθικες προτάσεις από τον Στρος-Καν κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Σοφιτέλ.

Ο 62χρονος φέρεται να κάλεσε τις γυναίκες στο δωμάτιο του για του κρατήσουν συντροφιά.

«Έλα επάνω. Έχω ένα όμορφο δωμάτιο και ένα πολύ καλό μπουκάλι κρασί», φέρεται να είπε σε μια από τις δύο υπαλλήλους ο Στρος- Καν.

Και οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να τον συναντήσουν.


FoxNews.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook