Ο επιχειρηματίας Ανδρέας Χτενάς, ο οποίος, την περασμένη εβδομάδα, αθωώθηκε για το τριπλό φονικό στην Καλλιράχη της Θάσου, συνελήφθη στην Καβάλα για εκβίαση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 57χρονος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τέσσερις δολοφονίες, αλλά αθωώθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Δράμας, μαζί με έναν 26χρονο, συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εκβίασης, απειλής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και κλοπής.

Όπως ανακοινώθηκε, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε, μετά από σχετική καταγγελία 38χρονου, σύμφωνα με την οποία ο 57χρονος, το μεσημέρι της 28-6-2014, τον απείλησε και απαίτησε εκβιαστικά απ\’ αυτόν είτε να του παραδώσει τα κλειδιά του καταστήματος, που υπεκμισθώνει από το γιο του είτε να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, προκειμένου να συνεχίσει τη λειτουργία αυτού.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο 57χρονος μετέβη στο παραπάνω κατάστημα και, αφού το διέρρηξε, προβαίνοντας ταυτόχρονα σε αλλαγή κλειδαριάς, αφαίρεσε από το εσωτερικό του την ταμειακή μηχανή, που περιείχε 200 ευρώ και διάφορα τιμολόγια.

seleo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook