Την Κυριακή 6 και την Δευτέρα 7 Ιουλίου, η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου, παρουσιάζει στο κινηματοθέατρο \”Αστόρια\” το έργο \”Μύγα Τσετσε\” με ώρα έναρξης 21:30.
Η «Μύγα Τσετσε» είναι μια κλασική φάρσα που διασκεύασαν με το μοναδικό , προσωπικό τους τρόπο ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου.
Τρία παράνομα ζευγάρια δίνουν ραντεβού στο ίδιο διαμέρισμα την ίδια ώρα, την ίδια ημέρα. Οι πόρτες ανοιγοκλείνουν, αποκρύπτουν και αποκαλύπτουν διαδοχικώς μυστικά και ψέματα και δημιουργούν ένα κρεσέντο παρεξηγήσεων που οδηγεί τους εννιά χαρακτήρες- πιόνια του έργου στον παροξυσμό. 
Οι Ρέππας-Παπαθανασίου αποφάσισαν φέτος να μας κάνουν να γελάσουμε με την καρδιά μας, γιατί όπως και οι ίδιοι τονίζουν «δεν χρειάζεται ιδεολογική κάλυψη για να γελάσουμε.
Εξ άλλου από όλα τα ζωντανά της γης μόνο ένα γελάει. Ο άνθρωπος
Η μαεστρία των διαλόγων των συγγραφέων παντρεμένη, με το τεράστιο ταλέντο και την αυθεντικότητα κάποιων ηθοποιών της εποχής, άφησαν πίσω τους την πιο αξιόπιστη καταγραφή της ελληνικής κοινωνίας που διαθέτουμε.
Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος 10 ευρώ., Φοιτητικό-κάρτα ανεργίας, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, εκπαιδευτικοί, στρατιωτικοί, 8 ευρώ
Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1983 και από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται ανελλιπώς στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας. Έχει ανεβάσει 53 θεατρικά έργα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου . Έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο το νησί μας αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας καθώς και στην Αμερική, Κύπρο και στη μακρινή Αυστραλία με το έργο ΖΟΡΜΠΑ ΜΑΘΕ ΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ. Έχει λάβει πολλές φορές μέρος σε πανελλήνια φεστιβάλ θεάτρου και έχει βραβευτεί σε όλους τους τομείς ( βραβείο ερμηνείας αντρικού – γυναικείου ρόλου, σκηνοθεσίας , μουσικής , σκηνικών , επιλογής έργου ,καλύτερης παράστασης κ.α )
Τελειώνοντας αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή που περιόδευσε πέρσι- καλοκαίρι 2013 ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ έτυχε τεράστιας επιτυχίας παρακολουθώντας την παράσταση περισσότερα από 30.000 άτομα 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook