Τελευταία ενημέρωση 15:30

Στην σύλληψη δύο ατόμων που εμπλέκονται στα ημιτελή έργα αποχέτευσης στον κεντρικό δρόμο του Μοδίου, όπου χθες το βράδυ σκοτώθηκε ένας 59χρονος οδηγός δικύκλου, προχώρησαν – σύμφωνα με πληροφορίες – οι αστυνομικές αρχές.

Επισήμως απο την ΕΛ.ΑΣ. δεν επιβεβαιώνεται το ότι οι συλλήψεις σχετίζονται με το θανατηφόρο τροχαίο, αν και φαίνεται πως ερευνάται το θέμα της τήρησης όλων των προβλεπομένων απο την νομοθεσία μέτρων, σε περιπτώσεις που εκτελούνται έργα κατα μήκος δρόμων.

Δηλαδή, εαν υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες, εαν υπήρχε φωτισμός κλπ.

Όπως φαίνεται και απο την φωτογραφία της neatv, ο άτυχος 59χρονος το βράδυ της Τρίτης, ενώ κινείτο μέσα στο χωριό και σε σημείο όπου έχουν εκτελεστεί έργα αποχέτευσης, χωρίς όμως να αποκατασταθεί το οδόστρωμα, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και ο οδηγός να χτυπήσει πάνω σε τοίχο σπιτιού και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Πάντως πρέπει να επισημανθεί πως η επέμβαση των αστυνομικών αρχών, έρχεται “κατόπιν εορτής” και είναι απορίας άξιον, το αν έγινε ποτέ ή αν γίνεται έλεγχος για την τήρηση της νομιμότητας στην εκτέλεση ανάλογων έργων, είτε απο διερχόμενους αστυνομικούς, είτε απο περιπολίες που οφείλουν να ελέγχουν το αν τηρούνται όλα όσα προβλέπουν οι νόμοι για την ασφάλεια των πολιτών.

Flashnews.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook