Έξι αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «I. Δασκαλογιάννης» από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων, αντίστοιχα, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί σε έλεγχο των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, συνελήφθησαν τρείς αλλοδαποί, 25χρονος από την Αλγερία, 29χρονος από τη Συρία και 32χρονος από τη Λ. Δημοκρατία Κονγκό οι οποίοι επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα, για το Παρίσι Γαλλίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνελήφθησαν δύο 27χρονοι Σύροι, διότι προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα, για Ελβετία, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επιπλέον, χθες το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, συνελήφθη, 30χρονη από την Αλβανίας, η οποία επιχείρησε να αναχωρήσει από τη χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.