Το νέο SmartBand SWR10 της Sony διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά. Το SmartBand SWR10, είναι μια ελαφριά και διακριτική συσκευή που φοριέται όλο το 24ωρο και είναι πλήρως αδιάβροχη. Η «φορετή» τεχνολογία του SmartBand SWR10, επικοινωνεί με την εφαρμογή «Lifelog» και το κινητό σας τηλέφωνο (με περιβάλλον χρήσης Android της Google) μέσω των ασύρματων πρωτοκόλλων Bluetooth και NFC.

Σε συνδυασμό με το SmartBand, η Android εφαρμογή σας επιτρέπει να καταγράψετε εύκολα λεπτομέρειες από τη ζωή και την ψυχαγωγία σας: ανατρέξτε στα μέρη που επισκεφθήκατε, τη μουσική που ακούσατε, τα παιχνίδια που παίξατε και τα βιβλία που διαβάσατε. Δείτε πόσο περπατήσατε, πόσο τρέξατε, πόσο κοιμηθήκατε, αλλά και ξυπνήστε εύκολα την κατάλληλη στιγμή, μέσα από ένα όμορφο και εύχρηστο περιβάλλον χρήσης.

Η εμπορική διάθεση της συσκευής έχει ήδη ξεκινήσει από τα καταστήματα, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 99 ευρώ. Διατίθεται αρχικά σε μαύρο χρώμα, ενώ από τις 15 Ιουλίου θα γίνουν διαθέσιμα τρία πακέτα (classic, fashion και active) με 3 λουράκια διαφορετικών χρωμάτων στο καθένα, προς 20,90 ευρώ.zougla.gr