Να πάρουν θέση με την ψήφο τους κάλεσε τους Δημοτικούς σύμβουλους του Δήμου Χανίων, για το μέλλον του κτιρίου του Παλιού Νοσοκομείου ο δήμαρχος Χανίων  Μανόλης Σκουλάκης.

Ο κ. Σκουλάκης τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν να συγκαλεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή για το συγκεκριμένο θέμα και να δηλώνει χθες ο κ. Βάμβουκας ότι δεν πρέπει να ακολουθηθεί η ίδια τακτική με το λιμενικό περίπτερο.»

 

‘Η δέσμιος της τυπολατρίας του ο κ. Βιρβιδάκης να δηλώνει ότι δεν είναι νόμιμη η σύγκληση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου.

Επίσης ο κ. Σκουλάκης γνωστοποίησε ότι σκόπευε σήμερα το πρωί να καλέσει τους επικεφαλής των συνδυασμών και να τους ενημερώσει σχετικά αλλά μετά από όλα αυτά δεν το έκρινε απαραίτητο.

 

 

Μάλιστα ο κ. Σκουλάκης ενημέρωσε πως το έκτακτο  Δ.Σ ορίστηκε μετά την απάντηση της ΔΕΠΑΝΟΜ σύμφωνα με  την οποία «θα γίνει σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΔΕΠΑΝΟΜ –ΥΠΕ και Δήμου Χανίων  για την εκτέλεση του έργου της κατεδάφισης του παλιου κτιρίου με ευθύνη και μέριμνα του δήμου και χρηματοδότηση της ΔΕΠΑΝΟΜ., ώστε το οικόπεδο να είναι ελεύθερο και να μπορεί να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου.»

Τέλος ο κ. Σκουλάκης με αφορμή το 2011 που έχει χαρακτηρισθεί ως Ευρωπαικό έτος Τουρισμού ο Δήμος Χανίων αύριο  θα συμμετάσχει σε εκστρατεία καθαρισμού της παραλίας στη Νέα Χώρα και την Παρασκευή ,σε ανάλογη πρωτοβουλία για την παραλία των Αγίων Αποστόλων.
Επίσης στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με 35 τοπικούς φορεις για την ανάπτυξη εθελοντικών δράσεων σε διάφορα επίπεδα.

Flashnews.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook