Μετά τη \”βόμβα\” Γωνιωτάκη, η οποία δεν έχει… ενεργοποιηθεί επίσημα, η Αθλητική Ένωση Εργαζομένων Κρήτης ΙΝΚΑ προχώρησε σε ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή, ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης της.
Για λογαριασμό των \”νεοφώτιστων\” της Α\’ Κατηγορίας θα σκοράρει πλέον -σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr– ο Γιάννης Περδικάκης, που αποχωρεί ως πρωταθλητής από το Μινώταυρο (11 γκολ), στον οποίο έζησε πολλές ευχάριστες στιγμές στις δύο θητείες του στους \”πράσινους\”. Τη σεζόν 2010-11 είχε πετύχει 18 γκολ, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την τότε κατάκτηση του τίτλου από τον ιστορικό σύλλογο των Μουρνιών. Τον Ιούνιο του 2011 \”εξαργύρωσε\” τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την υπογραφή συμβολαίου με την ΠΑΕ Πλατανιάς. 
Τη σεζόν 2012-13 βρέθηκε στο Καστέλι για λογαριασμό του Κισσαμικού, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός δεν του επέτρεψε να βοηθήσει τον σύλλογο, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο Μινώταυρο, το περασμένο καλοκαίρι. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες των Νέων Χανίων και αγωνίστηκε ακόμα στον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook