Ο Τζενάρο Γκατούζο στην πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ ενόψει της νέας χρονιάς δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα, είπε πως ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο ενώ τόνισε ότι ο λόγος που ανέλαβε την ομάδα δεν ήταν οικονομικός αλλά του άρεσε ο τρόπος που τον προσέγγισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Τα πράγματα είναι πολύ ωραία εδώ, η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά που έκανε ο Σα Πίντο, καθώς ο ίδιος την περασμένη χρονιά έκανε μια πάρα πολύ καλή δουλειά».

Για τις συζητήσεις με τη διοίκηση: «Ο πρόεδρος ήρθε πριν από περίπου δυο μήνες στο Μιλάνο μιλήσαμε και μου αρέσει η νοοτροπία του και ο τρόπος που με πλησίασε. Δε μιλήσαμε καθόλου για τα οικονομικά, καθώς δεν παίζει κανένα ρόλο στην παρουσία μου εδώ. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμένα ο ΟΦΗ και μια πολύ όμορφη χώρα η Ελλάδα, αλλά εγώ δεν έχω έρθει εδώ για διακοπές αλλά για δουλειά».

Για τα μεταγραφικά είπε: «Έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο. Η ομάδα ακόμα δεν είναι πλήρης, δεν έχει ολοκληρωθεί. Κοιτάμε ακόμα 2-3 παίκτες . Πάντως υπάρχει μια παγκόσμια οικονομική κρίση και δεν είναι μόνο του ΟΦΗ ή της Ελλάδας. Θα κοιτάξουμε την αγορά και είναι πολύ σημαντικό να βρούμε τους σωστούς παίκτες από τη σωστή αγορά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook