Ο Μανώλης Μαθιουλάκης είναι επίσημα από την Κυριακή (06/07) ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πλατανιάς.
Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των \”ερυθρόλευκων\”, Στέλιος Βαρουξάκης, γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τη διοίκηση, για προσωπικούς λόγους, αλλά δήλωσε ότι θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα, την οποία χαρακτήρισε ως παιδί του.
Αναλυτικά η ενημέρωση του Πλατανιά για τις διοικητικές αλλαγές:
«Βελούδινη» διαδοχή στη Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων καθώς ο μέχρι σήμερα α” αντιπρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης αναλαμβάνει, το επόμενο διάστημα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στη θέση του Στέλιου Βαρουξάκη, ο οποίος αποφάσισε, για προσωπικούς λόγους, να παραιτηθεί από τη Διοίκηση, παραμένοντας, ωστόσο, μεγαλομέτοχος και αναλαμβάνοντας, εξωθεσμικά, συγκεκριμένο έργο (μεταγραφικά θέματα, εκπροσώπηση στη Super League κ.λπ.) προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει ανιδιοτελώς στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά. 
Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης απόφασης έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν, σε εξαιρετικό κλίμα, σήμερα το απόγευμα, στα γραφεία της Π.Α.Ε., οι κύριοι Βαρουξάκης και Μαθιουλάκης, παρουσία του β” αντιπροέδρου Αντώνη Κοκολοδημητράκη (φωτογραφία).
Αναλυτικότερα:

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΡΟΥΞΑΚΗΣ

Αρχικά μίλησε ο απερχόμενος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Στέλιος Βαρουξάκης, ο οποίος έκανε λόγο για «αλλαγή στην κορυφή της Διοίκησης», τόνισε ότι στον Πλατανιά «είμαστε μια οικογένεια» και πρόσθεσε ότι «θεωρώ αδέλφια μου» τους κυρίους Μαθιουλάκη και Κοκολοδημητράκη.
Και συνέχισε: «Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μαζί. Έχουμε κατορθώσει ένα θαύμα. Ένα μικρό χωριό να είναι για τρίτη χρονιά στη Super League. Έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ένα απίστευτο προπονητικό κέντρο αυτά τα χρόνια που είμαι στη Διοίκηση, μαζί με τον κ. Μαθιουλάκη και τον κ. Κοκολοδημητράκη και με όλα τα άλλα παιδιά που ήταν στο Συμβούλιο. Παραδίδω την προεδρία της ομάδας στον μεγάλο μου αδελφό, γιατί θεωρώ αδελφό μου τον Μανώλη, γιατί με στήριξε και με βοήθησε οικονομικά και ηθικά σε πολλές δύσκολες φάσεις της ομάδας. Σίγουρα αυτό που έχει έρθει δεν έχει έρθει από τα εύκολα, αλλά από τα δύσκολα. Φυσικά και δεν απομακρύνομαι από την ομάδα, γιατί τη θεωρώ παιδί μου. Οι λόγοι που φεύγω από την προεδρία είναι ο μεγάλος φόρτος εργασίας που έχει. Παρόλο που ο κ. Μαθιουλάκης με παρακάλεσε να παραμείνω πρόεδρος την ομάδα και να αναλάβει το μεγάλο πόστο του διευθύνοντος συμβούλου, δεν έχω στη ζωή μου ποτέ να κάνω τον μάγκα -να το πω έτσι, λαϊκά- με ξένα κόλλυβα. Όποιος είναι στη Διοίκηση της ομάδας, της οποιασδήποτε ομάδας, πρέπει να βάζει χρήματα. Και φυσικά πρέπει να παίρνει τις σοβαρές αποφάσεις που κάθε ομάδα πρέπει να παίρνει για να λειτουργεί καλά».

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΦΗΜΕΣ

Ο κ. Βαρουξάκης υπογράμμισε πως «από “κει και πέρα, επειδή διάφορα έχουν ακουστεί, όπως ότι είμαι άρρωστος, θέλω να πω ότι η μόνη αρρώστια που έχω είναι το ποδόσφαιρο και θα συνεχίσω να την έχω. Ακούστηκε, επίσης, ότι ο κ. Μαθιουλάκης πάει να μου «φάει» την ομάδα. Ο κ. Μαθιουλάκης ήταν μαζί μου, οπότε δεν μπορεί να τη «φάει» την ομάδα. Δεν είναι και στα κιλά για να τη «φάει» την ομάδα. θα μείνω στην ομάδα εξωθεσμικά. Θα αναλάβω ένα κομμάτι που ίσως ο κ. Μαθιουλάκης να μην το γνωρίζει πολύ καλά και αφορά σχέσεις ποδοσφαιριστών, μάνατζερ, προπονητών, Super League. Θα τον βοηθήσω όσο μπορώ. Ο κ. Μαθιουλάκης αναλαμβάνει κάτι που το κατέχει πολύ καλά, όσον αφορά τα διοικητικά, γιατί ξέρει πολύ καλά να διοικεί αρκετές εταιρείες. Και τα οικονομικά, γιατί πάλι ξέρει να διοικεί πολύ καλά τις εταιρείες που έχει. Πιστεύω, λοιπόν, ότι και αυτήν την εταιρεία θα την πάει πολύ καλά. Θα χαρώ πάρα πολύ αυτό που πετύχαμε μαζί να το κάνει ακόμα μεγαλύτερο, να το πάει πολύ ψηλότερα και πιστεύω ότι με την επιλογή του κ. Χριστόπουλου, που πιστεύω ότι είναι ένας από τους πιο αξιόλογους Έλληνες προπονητές, να καταφέρει και φέτος να πάει πολύ ψηλά η ομάδα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Ό,τι έκανα στο ποδόσφαιρο το έκανα με την καρδιά μου, έδωσα όλο μου τον εαυτό. Από “κει και πέρα, λοιπόν, θα συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα εξωθεσμικά, αλλά αυτή η αγάπη που έχουμε για αυτή την ομάδα και αυτή η οικογένεια φυσικά και δεν θα χαλάσει στο χιλιοστό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Να είστε καλά. Θα τα λέμε στα γήπεδα».

ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

Ερωτηθείς τι τον ενόχλησε, τι τον πίκρανε το διάστημα που ήταν πρόεδρος και τι τον ευχαρίστησε, ο κ. Βαρουξάκης απάντησε ότι νιώθει πικρία γιατί «ορισμένοι δημοσιογράφοι από τα Χανιά δεν πρόβαλαν το προϊόν μας όπως έπρεπε, παρόλο που ήταν αξιοπρεπές. Ας πούμε, δεν πρόβαλαν ότι η ομάδα βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Δεν πρόβαλαν ποτέ ότι στο football about τη διαχείριση που γινόταν στην ομάδα την παρουσίασαν ως παράδειγμα. Αυτό που με ευχαριστεί είναι το κλίμα της οικογένειας που υπάρχει στην ομάδα και αυτό θέλω να μείνει».
Ερωτηθείς αν σκεφτόταν πολύ καιρό να παραιτηθεί, ο κ. Βαρουξάκης απάντησε καταφατικά. «Πάλευα πολύ καιρό με τον εαυτό μου, αλλά επειδή θεωρώ στη ζωή κάποια πράγματα πιο σημαντικά, όπως είναι η οικογένεια, κι επειδή έχω λίγο παραμελήσει την οικογένειά μου και τα παιδιά μου, πιστεύω ότι θα πρέπει να ρίξω μεγαλύτερο βάρος εκεί πέρα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Να ξέρετε ότι χαίρουμε απεριόριστης εκτίμησης απ” όλες τις ομάδες και απ” όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδας. Το «εισπράττω» κάθε φορά που πηγαίνω στην Αθήνα και αυτό που έχουμε καταφέρει είναι κάτι πολύ αγνό, που το στηρίξαμε και το «ποτίσαμε» με πολλή αγάπη».

ΛΑΘΗ

Ερωτηθείς αν θα άλλαζε κάτι απ” όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του στην προεδρία, ο κ. Βαρουξάκης είπε: «Ίσως κάποια λάθη που κάναμε. Κάθε χρόνο που περνάει αποκτάμε περισσότερη εμπειρία. Ίσως κάποια λάθη, γιατί κάναμε λάθη. Είναι λογικό, είμαστε άνθρωποι. Μόνο ο Θεός δεν κάνει λάθη. Οπότε, ναι, ίσως κάποια λάθη να τα άλλαζα».

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗΣ

Ο α” αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, Μανώλης Μαθιουλάκης, ο οποίος αναλαμβάνει, το επόμενο διάστημα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, ευχαρίστησε, αρχικά, τους δημοσιογράφους «για την παρουσία σας εδώ, αλλά κυρίως για τον προβληματισμό σας, μέρες τώρα, στα Μέσα που εκπροσωπεί ο καθένας, για το τι θα γίνει και το τι δεν θα γίνει στον Πλατανιά κ.λπ. Πιστεύω ότι είναι ενδιαφέρον των τοπικών δημοσιογράφων για την ομάδα του τόπου μας. Καταλάβατε προηγουμένως, απ” ό,τι είπε ο απερχόμενος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, ότι είχε ένα έντονο προβληματισμό. Όντως κάποιες συζητήσεις μαζί μου είχαν γίνει πριν από ένα χρόνο. Μεταξύ μας, οι δυο μας. Μου είχε εκφράσει κάποιους προβληματισμούς. Προσπάθησα να τον μεταπείσω για ορισμένα πράγματα, αλλά κάποιες φορές προσωπικές επιλογές και καταστάσεις υπερτερούν και των επαγγελματικών και των υπόλοιπων δραστηριοτήτων, γιατί για εμάς δεν είναι επαγγελματισμός η ενασχόληση με τον Πλατανιά. Είναι ένα χόμπι, είναι μια φιλοδοξία, είναι μια αγάπη προς κάτι που εκπροσωπεί αυτό που λέγεται Χανιά, αυτό που λέγεται Πλατανιάς», ανέφερε ο κ. Μαθιουλάκης.
Παράλληλα, σημείωσε ότι «προβληματίστηκα πάρα πολύ πριν πω το οριστικό ναι, γιατί κατ” αρχήν είχα μπροστά μου μια πρόκληση: ότι αναλαμβάνω μια ομάδα. Και για να μην παρεξηγούμαι, όταν λέω αναλαμβάνω, διοικητικά η ομάδα δεν θα αλλάξει και σε πάρα πολλά πράγματα. Οι ίδιοι ή σχεδόν οι ίδιοι άνθρωποι θα αποτελούν αυτή την οικογένεια «πρώτου βαθμού». Γιατί όσον αφορά τη οικογένεια «δεύτερου βαθμού» πάμε πολύ παραπέρα: σε ανθρώπους που έχουν βοηθήσει μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο που έρχεται στο γήπεδο. Θέλω να πω ότι όπως ήμουν εγώ πίσω από τον Στέλιο -και το ξέρετε πάρα πολύ καλά όλοι τόσα χρόνια- μαζί με τον Αντώνη, τώρα γίνεται μια αντιστροφή και ο Στέλιος θα είναι πίσω από εμένα, πάλι μαζί με τον Αντώνη, ο οποίος θα είναι α” αντιπρόεδρος. Είναι, λοιπόν, όπως έλεγα, μια πρόκληση για εμένα, γιατί κατ” αρχήν παραλαμβάνω μία ομάδα, η οποία μέχρι τώρα είχε μόνο θετικό απολογισμό. Ήταν τα πάντα θετικά. Ανέβηκε κατηγορίες, έμεινε στη Super League δύο χρονιές. Η πρόκληση, λοιπόν, είναι πια ότι για να θεωρηθώ επιτυχημένος εγώ, δεν πρέπει απλώς η ομάδα να μείνει, αλλά να κάνει και κάτι παραπάνω. Τότε θα θεωρηθώ επιτυχημένος ως αντικαταστάτης του Στέλιου».

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο κ. Μαθιουλάκης διευκρίνισε ότι «η αλλαγή που θα γίνει στον Πλατανιά δεν είναι μόνο στην κορυφή της Διοίκησης. Τα παιδιά στο Δ.Σ. είχαν την καλή διάθεση και την ευθιξία να θέσουν στη διάθεσή μου τις παραιτήσεις τους. Πρέπει σαφώς να αλλάξουν και άλλα πράγματα στον Πλατανιά, όχι γιατί ήρθα εγώ. Και ο Στέλιος να παρέμενε αυτές οι αλλαγές θα γίνονταν. Δηλαδή η ομάδα πρέπει να φύγει λίγο από τον ερασιτεχνισμό που τη χαρακτήριζε και που δεν πρόλαβε αυτός ο ερασιτεχνισμός να γίνει επαγγελματισμός, γιατί «έτρεχαν» άλλα πράγματα. Και πιστεύω ότι με αυτές τις αλλαγές και με τη βοήθεια του προπονητή -για τον οποίο αυτά που σας λέγαμε προχθές δεν τα είπαμε εθιμοτυπικά, όντως ο Χριστόπουλος είναι κάτι διαφορετικό, μας έχει εντυπωσιάσει όλους- θα πάμε ακόμη καλύτερα».

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΦΑΝΗΣ ΞΗΝΤΑΒΕΛΟΝΗΣ

Ο κ. Μαθιουλάκης τόνισε, ακόμη, ότι «είναι μια πρόκληση για εμένα, αλλά και μια δοκιμασία, διότι δυστυχώς είμαι πάρα πολύ φορτωμένος επαγγελματικά και μια υπέρμετρη ενασχόληση με την ομάδα θα μου δημιουργούσε σαφώς κάποια προβλήματα. Αυτά τα είπα και στο Δ.Σ., τα είχα πει και στον Στέλιο. Για να βοηθηθώ κι εγώ γίνονται κάποιες αλλαγές. Η βασικότερη απ” όλες είναι η καθιέρωση της θέσης του γενικού διευθυντή της ομάδας, θέση την οποία αναλαμβάνει ο Φάνης Ξηνταβελόνης (σ.σ. μέχρι σήμερα εμπορικός διευθυντής). Αυτός -μαζί με τον Αντώνη, τον Στέλιο και το Δ.Σ.- θα είναι ο άνθρωπος, ο οποίος θα με βοηθήσει για να ανταπεξέλθω σε αυτό το δύσκολο έργο που έχω να φέρω εις πέρας. Θέλω να τονίσω, με όλη την ειλικρίνεια που θεωρώ ότι με διακρίνει, ότι δεν υπάρχει καμία σκιά στα διοικητικά της ομάδας. Το τονίζω αυτό κατηγορηματικά. Με τον Στέλιο είμαστε συνεργάτες, θα συνεχίσουμε να είμαστε συνεργάτες. Απλώς ο Στέλιος κουράστηκε, ίσως γιατί δεν είχαμε οργανώσει την ομάδα όπως έπρεπε να την έχουμε οργανώσει διοικητικά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον κουράζει αφάνταστα αυτή η ενασχόληση».
Ο κ. Μαθιουλάκης ανέφερε, επίσης, πως «θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς που θα μείνουν στο Δ.Σ. και αυτούς που θα θα αποχωρήσουν. Να τους ευχαριστήσω για ό,τι προσέφεραν στην ομάδα και να δηλώσω πως θα κάνω ό,τι μου είναι δυνατόν, ώστε αυτή η ομάδα να πάει ακόμη καλύτερα συγκριτικά με την πορεία της μέχρι σήμερα».
Ερωτηθείς για το ποια νυν μέλη του Δ.Σ. θα παραμείνουν και ποια όχι, ο κ. Μαθιουλάκης απάντησε ότι «δεν είναι της ώρας. Θέλω να κάνω συζητήσεις με όλα τα μέλη του Δ.Σ., με καθένα χώρια. Κανένας δεν θα απομακρυνθεί από την ομάδα. Όλοι θα προσφέρουν στο πόστο που ήταν, αυτά που προσέφεραν και πριν. Όμως, το Δ.Σ. ήθελε κάποιο «φρεσκάρισμα» και αυτό θα γίνει. Δεν θα είναι φοβερές οι αλλαγές. Αλλά θα υπάρξουν, όμως, κάποιες. Τα μέλη που θα συμπληρώσουν το Δ.Σ. θα είναι «επώνυμοι» Χανιώτες, γνωστοί, που νομίζω ότι μόνο η παρουσία τους και σίγουρα και η συμμετοχή τους σε πάρα πολλές δοκιμασίες, θα αναβαθμίσουν την ίδια την ομάδα».
Ο κ. Μαθιουλάκης απηύθυνε κάλεσμα «προς όλους τους φιλάθλους όλων των Χανίων» να σταθούν δίπλα στον Πλατανιά. «Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει όποια ομάδα θέλει, άσχετα σε ποια κατηγορία είναι κ.λπ., αλλά ο Πλατανιάς είναι αυτή τη στιγμή η προμετωπίδα του Χανιώτικου ποδοσφαίρου και σαφώς θέλει μια υποστήριξη, μια βοήθεια. Θεωρώ ότι σ” ένα γήπεδο 3.500 θέσεων περίπου δεν πρέπει σε κανέναν αγώνα να υπάρχουν κενές θέσεις. Πρέπει η ομάδα να υποστηριχθεί, όπως υποστηρίζεται μέχρι σήμερα. Κόσμια, όμορφα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ» – «ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ»

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Μαθιουλάκης τόνισε ότι «ένας απαράβατος όρος, αν αναλάμβανα, ήταν ότι ο Στέλιος θα ήταν πίσω μου, καθοδηγητής μου και συμβουλάτορας, σε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζω. Εγώ ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο πριν από τριάμισι χρόνια. Δεν είχα καμία επαφή με αυτό το άθλημα. Ασχολούμουν με την ποδηλασία, που ήταν ο γιος μου, ασχολούμουν με οποιοδήποτε άλλο άθλημα, αλλά με το ποδόσφαιρο ήμουν άσχετος».
Ο κ. Μαθιουλάκης διευκρίνισε, ακόμη, ότι «αυτή τη στιγμή πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος συνεχίζει να είναι ο Στέλιος μέχρι να γραφτεί στο ΦΕΚ η αλλαγή, όπως ισχύει για τις ανώνυμες εταιρείες».
Επεσήμανε, δε, ότι «στο μετοχικό κεφάλαιο του Πλατανιά δεν γίνεται καμία, μα καμία, αλλαγή. Δηλαδή, το άνετο πλειοψηφικό πακέτο του Πλατανιά εξακολουθούν με το ίδιο μετοχολόγιο ακριβώς να το έχουν οι τρεις που είναι μπροστά σας (Βαρουξάκης, Μαθιουλάκης, Κοκολοδημητράκης). Ο Στέλιος, δηλαδή, παραμένει ο μεγαλύτερος μέτοχος αυτή τη στιγμή του Πλατανιά».
Επίσης, ο κ. Μαθιουλάκης διευκρίνισε, απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ότι «πολύ καιρό προσπαθούσαμε να πείσουμε τον Στέλιο να παραμείνει ως έχει, με τις αλλαγές που θα κάναμε, με τον Στέλιο ή με τον Μαθιουλάκη, δεν έχει σημασία. Τελικά, είπαμε ότι κάπου υπάρχει ένα όριο στην πίεση που μπορεί να εξασκήσει κανείς σε κάποιον άλλον, όταν κυρίως υπεισέρχονται προσωπικά θέματα, όχι της ομάδας».

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ο κ. Μαθιουλάκης αναφέρθηκε και στα θέματα των μεταγραφών, τονίζοντας ότι «από τη στιγμή που ήρθε ο Χριστόπουλος, έχουν δρομολογηθεί και προχωράνε. Εμείς θέλαμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες. Όμως, η ελληνική αγορά είναι πολύ δύσκολη και πολύ ακριβή. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, πρέπει να κάνεις κάτι άλλο. Ήδη προερχόμαστε από μία αποτυχημένη χρονιά στο θέμα των μεταγραφών. Δεν ρίχνω καμία ευθύνη. Και δικές μου επιλογές ήταν. Αυτά, λοιπόν, θέλαμε να τα αποφύγουμε. Δεν είναι, δηλαδή, «τρέξε να πάρεις έναν παίκτη για να φύγουν τα διαρκείας πιο εύκολα» ή γιατί οι δημοσιογράφοι πρέπει κάτι να βγάλουν. Σιγά – σιγά, μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για το Καρπενήσι, θα έχουν καλυφθεί οι βασικότερες θέσεις, με μία προϋπόθεση: ότι με τον τούτο τον προπονητή έχουμε μια φιλοδοξία ότι δεν θα κάνουμε λάθη αφ” ενός και αφ” ετέρου ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας θα μειωθεί πάρα πολύ».
Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και ο κ. Βαρουξάκης, ο οποίος επεσήμανε ότι «φυσικά και καταλαβαίνετε γιατί υπάρχει αυτή η μυστικοπάθεια. Ήδη είχαμε προσεγγίσει τρεις παίκτες από τη Super League, οι μεταγραφές των οποίων «χάλασαν», ενώ ήμασταν σχεδόν έτοιμοι να τους «κλείσουμε». Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι αν βγαίνουν κάποια πράγματα, τα οποία στην πορεία «χαλάνε» δημιουργούνται διάφορα προβλήματα. Αυτό προσπαθούμε να κρατήσουμε. Φυσικά και θα είστε ενήμεροι για οτιδήποτε κάνουμε. Όταν ένας ποδοσφαιριστής υπογράφει στην ομάδα θα το μαθαίνετε αμέσως από το Γραφείο Τύπου που χειρίζεται ο κ. Γεωργακάκης. Όπως είπε και ο κ. Μαθιουλάκης, με τον κ. Χριστόπουλο συνεργαζόμαστε άψογα, έχει γίνει ήδη μια μεταγραφή ενός ταλαντούχου Ουκρανού ποδοσφαιριστή, ίσως αύριο – μεθαύριο να μάθετε και το δεύτερο όνομα που έρχεται στον Πλατανιά, που είναι Έλληνας παίκτης. Σας παρακαλώ να έχετε λίγη υπομονή και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά με τις μεταγραφές και θα παρουσιάσουμε μια αξιόλογη ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League».

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΚΟΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ

Ο β” αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Αντώνης Κοκολοδημητράκης, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα α” αντιπροέδρου το επόμενο διάστημα, ανέφερε, ότι «δεν ήταν εύκολο όλο αυτό που έγινε μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι η πορεία που κάναμε τα τελευταία πέντε χρόνια με τον Στέλιο πρόεδρο, με τον Μανώλη μαζί και όλους τους άλλους που είμαστε δεν ήταν καθόλου τυχαία. Όντως, η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη. Πήγαμε την ομάδα εκεί που την πήγαμε. Η αλλαγή που γίνεται είναι πλέον επιλογή καθαρά του Στέλιου. Η κούραση υπάρχει. Θεωρώ ότι πρόσφερε πάρα πάρα πολλά πράγματα. Όντως είναι αδελφός, όντως κι εγώ το πιστεύω. Ο Μανώλης είναι η νέα εποχή, η οποία έρχεται. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος πραγματικά θα πάει παραπέρα την ομάδα με τη βοήθεια όλων μας. Εγώ όντως θα είμαι κοντά του, θα είμαι δίπλα του, θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω όσο μπορώ. Είμαι σίγουρος ότι και ο Στέλιος θα είναι κοντά. Θα είναι πολύ πιο κοντά απ” ό,τι άλλοι θα νομίζουν», κατέληξε ο κ. Κοκολοδημητράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook