H ΑΒ, με αφορμή το Παγκόσμιο Έτος Εθελοντισμού (2011) θα διοργανώσει σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται δεκάδες δράσεις εθελοντισμού σε όλη την Ελλάδα οι οποίες θα λάβουν δράση την Κυριακή 29 Μαίου 2011. 
Στόχος των δράσεων αυτών είναι να δημιουργήσουμε δεσμούς με τις τοπικές κοινότητες, να αυξήσουμε το ομαδικό μας πνεύμα και να ενισχύσουμε την εταιρική μας κουλτούρα. Όλοι εμείς στην ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύουμε πως οι εταιρείες έχουν τη δύναμη και την ευθύνη να επιφέρουν θετικές και μόνιμες αλλαγές στον κόσμο και μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας και άλλες εταιρείες!
Το κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στα Χανιά, θέση Γερμανικό Πουλί, συμμετέχοντας στην πανελλαδική εθελοντική ενέργεια του Oμίλου στις 29/05/2011, αναλαμβάνει τον εθελοντισμό για τον πρώτο φιλοζωϊκό σύλλογο αδέσποτων, « Η Μικρή Κιβωτός του Νώε», στη θέση Χωραφάκια και στον Σταυρό Ακρωτηρίου.

Το προσωπικό του καταστήματος θα επισκεφθεί το Σύλλογο προσφέροντας είδη καθαρισμού και τρόφιμα για τα αδέσποτα ζωάκια. Παράλληλα το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στην θέση Λιβάδια Χανίων, θα επισκεφτεί το Ε.ΛΕ.ΠΑΠ το οποίο είναι σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Εκεί θα προσφερθούν είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook