Μια 22χρονη Ελληνίδα, που \”διέπρεπε\” στις κλοπές ρούχων απο καταστήματα του Ρεθύμνου, επιβεβαίωσε την ρήση \”μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρείς και η κακή του μέρα\”.
Έτσι χθες το πρωί η 22χρονη, στην πόλη του Ρεθύμνου, αφού έκλεψε διάφορα είδη ενδύσεως απο κατάστημα μιας 54χρονης, φαίνεται πως θέλοντας να συμπληρώσει την γκαρνταρόμπα της, πήγε και στο κατάστημα μιας 31χρονης όπου και εκεί έκλεψε είδη ρουχισμού, βάζοντάς τα μέσα στην τσάντα της.
Όμως, την πήραν είδηση και την παρέδωσαν στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, που έσπευσαν και την συνέλαβαν.
Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη, ενώ από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι η 22χρονη είχε αφαιρέσει, την 27.06.2014 από δύο καταστήματα στο Ρέθυμνο, ιδιοκτησίας 52χρονου και 51χρονης, αντίστοιχα διάφορα είδη ενδύσεως. 
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους παθόντες.
Η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook