Στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου ανεβαίνει την Τετάρτη 16 Ιουλίου μια υπέροχη παράσταση από το Θέατρο του Βορρά με τίτλο: \”Η πεντάμορφη και το τέρας\”.

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια επαρχιακή πόλη ζούσε ο Σεβαλιέ με τις δυο του κόρες. Λίγο πρίν φύγει για ταξίδι ρωτάει και τις δυο τι δώρο θέλουν να τους φέρει όταν επιστρέψει.

Η πρώτη θα ζητήσει ρούχα και κοσμήματα, ενώ η μικρότερη θα ζητήσει ένα τριαντάφυλλο. Στο δρόμο της επιστροφής, ο Σεβαλιέ θα χαθεί στο δάσος και θα βρεθεί σε ένα μαγεμένο κάστρο, όπου ζει ένα τέρας.

Εκεί, θα δει το πιο όμορφο τριαντάφυλλο, που μπορεί να φανταστεί κανείς και θέλοντας να κρατήσει την υπόσχεσή του θα προσπαθήσει να το πάρει. Μπροστά του όμως εμφανίζεται το τέρας και προκειμένου να του χαρίσει τη ζωή, πρέπει να του δώσει μια του κόρη.

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου | Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης | Κοστούμια: Μαίρη Τζιουβάρα | Επιμέλεια σκηνικών: Anna Wassiac | Φωτισμοί: Γιώργος Ζήγκας | Ηθοποιοί: Κ. Αρνόκουρος, Ντ. Ασληχανίδου, Β. Δαλλές, Ι. Κοντέλλης Ε.Σισμανίδου.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Γαλλίας και του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Ώρα : 21.00
Διοργάνωση : Θέατρο του Βορρά
Είσοδος : μαθητικό : 10 € – Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων, Ομαδικό : 8 €

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook