Δύο ακόμα σπουδαίες μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Πανακρωτηριακός, που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο σύλλογος του Ακρωτηρίου απέκτησε \”πακέτο\” από την Ιωνία 2000 τους Χρήστο Γιαννολάρη και Θανάση Μπαδιεριτάκη, με ελεύθερη μεταγραφή.
Οι δυο ποδοσφαιριστές δυναμώνουν τη γραμμή κρούσης του συλλόγου.
Ο Γιαννολάρης είναι γεννημένος την 1η Σεπτεμβρίου 1989 και από μικρή ηλικία βρέθηκε στην Ιωνία 2000 ως επιτελικός μέσος και αργότερα ως ακραίος επιθετικός. Όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία με τα κιτρινόμαυρα, με απουσία μόνο μιας χρονιάς, όπου δόθηκε δανεικός στην Α.Ε.Δ.Α., με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α\’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων. Τη σεζόν 2012-13, όπου πανηγύρισε το νταμπλ με την Ιωνία 2000, ήταν 5ος σκόρερ της Α\’ ΕΠΣΧ με 13 γκολ, ενώ πέρσι ο Γιώργος Ανδρεαδάκης τον είχε καθιερώσει ως αμυντικό μέσο. 
Ο Μπαδιεριτάκης που είχε πολλές προτάσεις από ομάδες της Α\’ ΕΠΣΧ, ενώ ήταν κοντά και στη μεταγραφή του στον Κισσαμικό- επίσης είναι γέννημα θρέμμα της Ιωνίας 2000 (γενν. 30/6/1988) και το 2005 είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και ήταν στο ρόστερ της Γ\’ Εθνικής. Τη σεζόν 2007-08 βρέθηκε στο Μινώταυρο, του οποίου ήταν πρώτος σκόρερ στο Περιφερειακό πρωτάθλημα με 12 γκολ. Οι καλές του εμφανίσεις με τους \”πράσινους\” των Μουρνιών \”εξαργυρώθηκαν\” με τη μεταγραφή στον Γιούχτα, που πρωταγωνιστούσε στον κρητικό όμιλο της Δ\’ Εθνικής (είχε συμπαίκτη τον Νίκο Μποχώνη, τον οποίο θα συναντήσει ξανά στο Ακρωτήρι). Με τον σύλλογο των Αρχανών αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2010, οπότε και \”μετακόμισε\” έπειτα από εισήγηση του Μανόλη Πατεμτζή στον ΠΟΑ. 
Τον Σεπτέμβριο του 2011 βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, για να αγωνιστεί στη Δ\’ Εθνική με τη Δόξα Πενταλόφου, έχοντας για συμπαίκτη του τον Στέφανο Βασιλομιχελάκη, με τον οποίο συνυπήρξε στην Ιωνία και πριν, αλλά και μετά από αυτή τη μεταγραφή. 
Τη σεζόν 2012-13 έκανε τη μεγάλη επιστροφή στην Ιωνία 2000, όπου κλήθηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, αλλά πρόλαβε να σημειώσει 3 καθοριστικά γκολ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α\’ ΕΠΣΧ. Παράλληλα ήταν εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του Κυπέλλου (2 γκολ στους ομίλους, το ένα απέναντι στον Πανακρωτηριακό), αφού είχε κερδίσει το πέναλτι στον τελικό με τον Κισσαμικό, με το οποίο ο Τόλιας χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα της Σπλάντζιας. Την περασμένη σεζόν έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α\’ ΕΠΣΧ με 23 γκολ. Τον Ιανουάριο συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικά του Κισσαμικού, αλλά τελικά δεν \”προχώρησε\” η μεταγραφή.
Η επίσημη ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού ήρθε λίγο μετά τις 21:00


«Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Θανάση ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΑΚΗ και Χρήστο ΓΙΑΝΟΛΑΡΗ, οι οποίοι αγωνίζονταν πέρυσι στην ομάδα της Ιωνίας 2000.

Συγκεκριμένα:
 
Ο Θανάσης ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΑΚΗΣ είναι κεντρικός επιθετικός (γεν. 1988) και ξεκίνησε από Ιωνία 2000 και μετά Μινώταυρο στον οποίο είχε συνεργαστεί με τον προπονητή μας Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ, εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Γιούχτα, Ατσαλένιο, Δόξα Πενταλόφου και ξανά στην Ιωνία. Πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ στην Α\’ ΕΠΣ Χανίων με 23 γκολ και μήλο της έριδος για πολλές ομάδες του τοπικού και όχι μόνο.

Ο Χρήστος ΓΙΑΝΟΛΑΡΗΣ είναι μεσοεπιθετικός (γεν. 1989) αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια στην Ιωνία, με εξαίρεση μια χρονιά όπου δόθηκε δανεικός στην Α.Ε.Δ.Α, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α\’ Κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς, είμαστε δε σίγουροι πως μέσα από αυτή τη συνεργασία θα εκπληρωθούν και οι δικοί τους στόχοι.
Θανάση και Χρήστο, καλωσορίσατε στο Ακρωτήρι.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook