Έκκληση απευθύνει το υπουργείο Παιδείας στους υποψήφιους για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ να οριστικοποιήσουν σήμερα, Δευτέρα, τα μηχανογραφικά τους, υπενθυμίζοντας ότι η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου λήγει σήμερα, Δευτέρα, τα μεσάνυχτα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας «η πλειοψηφία των αναμενόμενων υποψηφίων έχει ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, γεγονός στο οποίο συνέβαλε η συνεισφορά των καθηγητών των Λυκείων τα οποία παρέμειναν αρκετές ημέρες ανοιχτά για την υποστήριξη των υποψηφίων.

Δεδομένου όμως ότι υπάρχουν και υποψήφιοι που έχουν συμπληρώσει πρόχειρο μηχανογραφικό δελτίο αλλά δεν έχουν προχωρήσει στην οριστικοποίησή του, παρακαλούνται να προβούν άμεσα στην οριστικοποίηση και να μην περιμένουν την εκπνοή της προθεσμίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Επισημαίνεται ότι αποδεικτικό της οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου, ο οποίος θα πρέπει να φαίνεται πάνω στην πρώτη σελίδα του οριστικοποιημένου μηχανογραφικού δελτίου» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.