Παρότι είχε συμφωνήσει με τον Απόλλωνα (ΕΔΩ), όπως σας είχε ενημερώσει το Flashnews.gr (ΕΔΩ) ο Πάνος Αμαξόπουλος τελικά παρέμεινε στην ομάδα της περιοχής που μεγάλωσε, τον Φωστήρα.
Ο σύλλογος των Αγίων Σαράντα επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, παραθέτοντας αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία από την καριέρα του.

Αναλυτικά:

«O Παναγιώτης Αμαξόπουλος συνεχίζει στον Φωστήρα. Γεννημένος στις 24 φεβρουαρίου του 1985 μεγάλωσε στους Αγίους 40 και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Ηρακλή Νεροκούρου. Σε ηλικία 16 χρονών ντεμπουτάρσε στην πρώτη ομάδα και αγωνίστηκε για 11 συνεχόμενα χρόνια αγωνιζόμενος κατά κύριο λόγο ως δεξιός μπακ.

Με τα χρώματα του Ηρακλή είχε πάνω από 150 συμμετοχές και 25 γκολ στην Α\’ τοπική κατηγορία, καθώς και φουλ σεζόν στο περιφερειακό όπου με δικό του γκολ στο μπαράζ απέναντι στον Κισαμικό το 2005 (2-1) σφράγισε το εισιτήριο για την έξοδο στην Δ Εθνική.

Πρόπερσι αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις για χάρη του Δ.Α.Α.Ο.Χ, όπου αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν ως βασικός(4 γκολ 3 ασίστ), καθώς και στο κύπελλο (1 γκολ, 2 ασίστ), αλλά λόγω δουλειάς δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο δεύτερο γύρο.
 
Με τα χρώματα του ΦΑΣ δεν έκανε την ιδανική χρονιά, αν και ξεκίνησε αρκετά δυνατά με 5 γκολ και 4 ασίστ.  Στην συνέχεια η απόδοσή του έπεσε και σε συνδυασμό ότι επέστρεψε στην άμυνα για να καλύψει τις απουσίες που παρουσιάστηκαν στα μέσα της χρονιάς δεν μπόρεσε να βοηθήσει περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Φέτος  όπως λέει ο ίδιος είναι η χρονιά του και γι\’ αυτό ο Παλαθούρας Παναγιώτης, που τον πιστεύει  και ποντάρει πολλά στις δυνατότητες του \”πολυεργαλείου\”, του ετοιμάζει θέση κλειδί με ηγετικό ρόλο μέσα στην ενδεκάδα του <<ΦΑΣ>>.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook