Ευθείες βολές κατά τις πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση με στόχο να βγεί η χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο εξαπέλυσε από το Ηράκλειο ο γραμματέας της Ν.Δ Ανδρέας Λυκουρέντζος που για μια ακόμη φορά επανέλαβε τις προτάσεις της Ν.Δ που έχουν ως στόχο την αναθέρμανση της αγοράς και την ανάκαμψη της οικονομίας . Ο κ. Λυκουρέντζος κάλεσε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να πάρει σαφή θέση και να απαντήσει εάν αποδέχεται τις προτάσεις της Ν.Δ αφού οι δικές του δεν έχουν επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράλληλα επεσήμανε οτι η Ελλάδα βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ το 2009.

Αναφερόμενος  στην 3ήμερη επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη ο κ. Λυκουρέντζος κάλεσε τον Κρητικό λαό να δώσει \”αγωνιστικό παρόν \” στην κεντρική ομιλία που θα γίνει την Τετάρτη 1η Ιουνίου στις 7:30 το βράδυ στο ξενοδοχείο Αστόρια στο Ηράκλειο.

Επίσης αναφερόμενος στις τελευταίες εκλογές και στο μεγάλο ποσοστό που έλαβε ο Γιώργος Παπανδρέου στην Κρήτη,  και απευθυνόμενος στον Κρητικό λαό, τον κάλεσε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα  από τις συνέπειες της πολιτικής του Γ. Παπανδρέου στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook