Ανεξέλεγκτη φαίνεται ότι είναι η τοποθέτηση πινακίδων στην περιοχή Πλατάνου και Φαλασάρνων.

Ο επισκέπτης της περιοχής πηγαίνοντας προς Φαλάσσαρνα χάνει πια τον αριθμό από τις αναρίθμητες ταμπέλες που θα συναντήσει στο δρόμο, με αποτέλεσμα περισσότερο να αποπροσανατολίζεται παρά να βγάζει άκρη για το προς τα πού θέλει να πάει.

Οι φωτογραφίες εστάλησαν μαζί με επιστολή διαμαρτυρίας που φέρει υπογραφή "αγανακτισμένοι επιχειρηματίες της περιοχής"


Για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση τοποθετήθηκαν δυο σταντ που συγκεντρώνει τις επωνυμίες όλων των επιχειρήσεων.

Το ένα στην αρχή του δρόμου όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφίαΚαι το δεύτερο σταντ στη δεύτερη έξοδο προς παραλία, όπως βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί:Όμως, φαίνεται ότι αυτο δεν ήταν αρκετό και ξεχωριστές πινακίδες ξεφύτρωσαν πάλι όπως φαίνεται στην εικόνα.Η τοποθέτηση πινακίδων δεν είναι ευθύνη του δήμου Κισάμου και δεν τις τοποθετεί αυτός, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δ.Σ Χαράλαμπο Πιτσιγαδαύκη.

Το γεγονός ότι σε μια πινακίδα αναγράφεται "δήμος Κισάμου" δε σημαίνει ότι τις έχει τοποθετήσει αυτός. Η ευθύνη ανήκει στην περιφέρεια όταν πρόκειται για επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Από εκεί και πέρα φαίνεται ότι πολλοί επιχειρηματίες τοποθετούν ταμπέλες με γνώμονα την προβολή της επιχείρησής τους, χωρίς να καταλαβαίνουν όμως ότι το αποτέλεσμα για την περιοχή είναι άσχημο και ότι με αυτή την πληθώρα πινακίδων η επιχείρησή τους "χάνεται" μέσα στο χάος.