Δεν έχει κατακτήσει μόνο την κορυφή των μουσικών charts, αλλά και εκείνη των likes στο Facebook, με αποτέλεσμα να θεωρείται η πραγματική «βασίλισσα» του δημοφιλούς τόπου κοινωνικής δικτύωσης…

Ο λόγος για την εκρηκτική Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, η οποία δε σταματά να συγκεντρώνει διαδικτυακούς «φίλους» στην επίσημη σελίδα της, αγγίζοντας τον αριθμό των 100.631.085 likes.

Η καλλίπυγος αοιδός, η οποία συμμετείχε στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, ευχαρίστησε με το δικό της τρόπο τους φανατικούς θαυμαστές της γράφοντας στη σελίδα της: «Είναι αρκετοί θαυμαστές για να γεμίσουν 1.359 στάδια του Μαρακανά».

\"\"

Την ίδια στιγμή, εξέφρασε τη χαρά της για τους τόσους ανθρώπους που επισκέπτονται τη σελίδα της, λέγοντας ότι τα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως το  Facebook «έχουν βοηθήσει εμένα και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες να μειώσουν το κενό ανάμεσα στη σκηνή και το κοινό».

\"\"

\"\"

Μάλιστα, με το ρεκόρ της καταφέρνει να ξεπεράσει με διαφορά… like τον ράπερ Έμινεμ, ο οποίος έχει 91,9 εκατ. θαυμαστές στη σελίδα του και τη Ριάνα που συγκεντρώνει περίπου 89 εκατ. «φίλους».

\"\"

\"\"

Η Σακίρα, πάντως, χρησιμοποιεί συχνά τη σελίδα της για να ενημερώνει το κοινό της για τις νέες της κυκλοφορίες, τις συναυλίες της, αλλά και τους υποδέχεται στη ζωή της κατά κάποιο τρόπο, αναρτώντας προσωπικές φωτογραφίες της με τον σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ, αλλά και τον γιο τους, Μιλάν. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, ότι η φωτογραφία του άνδρα της με το παιδί τους απέσπασε σχεδόν 3 εκατ. likes και αναπαράχθηκε πάνω από 31.000 φορές.

\"\"

\"\"

Για την τεράστια αυτή επιτυχία της, ακόμα και ο επικεφαλής και ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Σακίρα, γράφοντας σχόλιο στη σελίδα της, στο οποίο ανέφερε: «Συγχαρητήρια! Απίστευτη επιτυχία για έναν απίστευτο άνθρωπο».

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook