Στην παρθενική του παρουσία στη Γ\’ Εθνική ο Κισσαμικός έκανε πολύ καλή πορεία, τερματίζοντας στην 4η θέση, με εξαιρετικές εμφανίσεις προς το τέλος του πρωταθλήματος.

Φέτος ο εκπρόσωπος των Χανίων στην κατηγορία φιλοδοξεί να κάνει μία καλύτερη πορεία και να είναι από τους πρωταγωνιστές του ομίλου του. 

Η προετοιμασία ξεκίνησε τη Δευτέρα (21/07) το απόγευμα με πολλή όρεξη για δουλειά και χαμηλούς τόνους.

Πριν αρχίσει το τρέξιμο για τους παίκτες προηγήθηκε η ομιλία του προέδρου του Κισσαμικού Αντώνη Ροκάκη.

Η επίσημη ενημέρωση:

Με όρεξη για σκληρή δουλειά και φιλοδοξίες για καλύτερη πορεία από την περσινή περίοδο ξεκίνησε η προετοιμασία του Κισσαμικού για τη σεζόν 2014-2015.

Πριν αρχίσουν τα… βάσανα για τους ποδοσφαιριστές προηγήθηκε η ομιλία του προέδρου της ομάδας μας Αντώνη Ροκάκη, στ’ αποδυτήρια, παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. του Κισσαμικού. Ο κ. Ροκάκης επισήμανε στους παίκτες ότι πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι οικογένεια για να καταφέρουν να υλοποιήσουν τους στόχους της ομάδας και τόνισε ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.
Όσον αφορά το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, υπό τις οδηγίες του προπονητή Σπύρου Μπαξεβάνου και των συνεργατών του Τάκη Τσακαλίδη και Γιώργου Τουλουπάκη. Το «παρών» έδωσαν συνολικά 26 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι νεαροί από τον Νέο Κισσαμικό. 
Την Τρίτη (22/07) και την Τετάρτη (23/07) θα γίνουν προπονήσεις στις 19:00 και από την Πέμπτη (24/07) θα ξεκινήσουν οι διπλές (08:15 το πρωί, 19:00 το απόγευμα). Την Κυριακή (27/07) είναι προγραμματισμένο το πρώτο ρεπό.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook