Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου διοργανώνει Συναυλία Τραγουδιού το Σάββατο 26 Ιουλίου, ώρα 21.30, στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» με τραγούδια ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, που θα αποδώσει η ταλαντούχος συντοπίτισσα καλλιτέχνις Ναυσικά με πενταμελή ορχήστρα.

Η Εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου.

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι η ενίσχυση του στόχου του Ομίλου για ίδρυση του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης στο Ηράκλειο και όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για το σκοπό αυτό.

Ως γνωστόν, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου, τώρα και μια τετραετία δραστηριοποιείται έντονα για την υλοποίηση του στόχου αυτού σε συνεργασία με το Σωματείο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και ήδη υπάρχουν απτά αποτελέσματα : λειτουργεί από διετίας στο Ηράκλειο το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, ξεκίνησε πιλοτικά η λειτουργία ενός σπιτιού SOS που φιλοξενεί μικρό αριθμό παιδιών, ενώ έχει παραχωρηθεί οικόπεδο στην περιοχή Φοινικιάς όπου θα ανεγερθεί το Παιδικό Χωριό SOS για το οποίο εκπονούνται οι τεχνικές μελέτες για έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Η ταλαντούχος τραγουδίστρια Ναυσικά Γαβριλάκη, που ζεί μόνιμα στη Ν. Υόρκη, επιστρέφει στη γενέτειρά της για μια και μοναδική συναυλία, με τραγούδια ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, για να ενισχύσει το έργο ίδρυσης του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης.

Η Ναυσικά, που ξεκίνησε ως παιδί-ταλέντο από το μουσικό της σχολείο, μετά από μακρόχρονες σπουδές στη μουσική, το χορό και την υποκριτική και μέσα από σκληρή δουλειά, έχει γίνει γνωστή διεθνώς και έχει λάβει πολλές διακρίσεις και βραβεία.