Με όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Κισσαμικός.
Ο Μιχάλης Καρβουνιάρης και ο Γιώργος Λαζαρίδης στις δηλώσεις τους για την έναρξη της σεζόν επισήμαναν ότι αναμένεται πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από την περασμένη περίοδο.
Αναλυτικά:
Μιχάλης Καρβουνιάρης: 

«Ξεκινάμε με όνειρα, με ελπίδες για κάτι καλό και με το ηθικό ανεβασμένο στα ύψη. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή χρονιά, να είμαστε υγιείς, για να υλοποιήσουμε τους στόχους της διοίκησης, τα όνειρα των φιλάθλων και πάνω απ’ όλα να κερδίσουμε όλοι από αυτή τη σεζόν. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο από πέρσι. Είναι τέσσερις όμιλοι με πολύ δυνατές ομάδες. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα, τι θα καταφέρουμε να κάνουμε εμείς και το πώς θα φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας.»


Γιώργος Λαζαρίδης

«Πάμε για κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά. Ελπίζω και τα καινούρια παιδιά που ήρθανε, αλλά και όσοι ακόμα έρθουν, να μας βοηθήσουν για να πάμε να κάνουμε μία αξιόλογη και καλή πορεία φέτος. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, γιατί υπάρχουν ομάδες που έχουν ανέβει φέτος που είναι έμπειρες και μεγάλες ομάδες για την κατηγορία. Ελπίζω εμείς να είμαστε καλά και να πηγαίνουμε από θετικό σε θετικό αποτέλεσμα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook