Η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και ο Δήμος Σητείας συνδιοργανώνουν με το ΡΙΚ μια πολιτιστική εκδήλωση την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014, στην πλατεία της Σητείας, από τις 10:30 έως τις 11:30 το πρωί.

Στην κοινή αυτή παραδοσιακή εκδήλωση θα συμμετέχουν Κυπριακά παραδοσιακά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα καθώς και το Λύκειο Ελληνίδων Σητείας ενώ την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν εκτός από το συνεργείο του σταθμού (δημοσιογράφοι, διοικητικά και διευθυντικά στελέχη κ.α.) και 600 ακροατές και τηλεθεατές του ΡΙΚ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια μιας σειράς ταξιδιωτικών εκπομπών με θέμα «Άρωμα και γεύση Ελλάδας στην Κυπριακή Τηλεόραση», που ετοιμάζουν το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου σε συνεργασία με την εταιρεία SALAMIS CRUISE LINES στην Ελλάδα και στα Ελληνικά νησιά.

Στόχος των εκπομπών που θα προβληθούν τον Σεπτέμβριο στον Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου είναι να ξεναγήσουν τους τηλεθεατές του σταθμού στις ομορφιές και στο απέραντο γαλάζιο της Ελληνικής Φύσης και να αναδείξουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου.

Τηλεοπτικά γυρίσματα είχαν πραγματοποιηθεί και στον Άγιο Νικόλαο στα μέσα Ιουνίου και συγκεκριμένα στο νησί της Σπιναλόγκα και σε παραδοσιακό οικισμό με «μαγεροτσικαλιάσματα» και κεράσματα τοπικών εδεσμάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook