Ραντεβού με τον… θάνατο στα 22 της μόλις χρόνια είχε το μοντέλο και χορεύτρια Ιωάννα Δημητριάδου που έφυγε για τη γειτονιά τον αγγέλων το πρωί της περασμένης Κυριακής, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική.

Η Ίων, όπως ήταν το καλλιτεχνικό της, χόρευε σε γνωστό club της περιοχής όπου είχε πάει να τη δει από κοντά ένας φίλος της το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 21χρονος Αλέξης όμως είχε πιει πολύ και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Έτσι, η 22χρονη χωρίς να το σκεφτεί αποφάσισε να τον βοηθήσει ώστε να φτάσει σώος στο σπίτι του.

Η Ίων τον έβαλε στο αυτοκίνητό του και μπήκε στη θέση του οδηγού, έχοντας μικρή γνώση από οδήγηση χωρίς να έχει βγάλει δίπλωμα.

Πίστεψε ότι θα καταφέρει να τον μεταφέρει έως το σπίτι του, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρίσκονταν.

\"\"

\"\"

 

Η 22χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησε να κάνει προσπέραση σε μια ανηφόρα χωρίς καλή ορατότητα, αλλά το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. φορτηγάκι.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες. Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τα δύο παιδιά και τον οδηγό του φορτηγού και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Για την Ίων όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Ο 21χρονος Αλέξης και ο οδηγός του φορτηγού, που είχε τραυματιστεί ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου ο νεαρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

\"\"

Οι γονείς της Ίων έσπευσαν στο νοσοκομείο αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το τροχαίο, με την ελπίδα να είναι απλώς τραυματισμένη.

Όταν όμως έμαθαν για την κόρη τους, κατέρρευσαν. Η μητέρα της μάλιστα της είχε μιλήσει μόλις λίγες ώρες νωρίτερα και της είχε πει πόσο την αγαπούσε.

\"http://showbizcy.com/images2/32370201411-0.gavriella1927.jpg\"

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας έγινε τη Δευτέρα στον τόπο καταγωγής της, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Συγγενείς, φίλοι και όλοι όσοι γνώριζαν το χαμογελαστό κορίτσι βρέθηκαν κοντά της για της πουν το στερνό αντίο.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook