Την απόλυτη… αποθέωση γνωρίζει πλέον ο Tim Howard μετά τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Βραζιλίας με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Οι… μετοχές του τερματοφύλακα της Έβερτον ανέβηκαν κατακόρυφα ειδικά στον γυναικείο πληθυσμό και ιδιαίτερα μετά το παιχνίδι με το Βέλγιο. 
Ο διεθνής γκολκίπερ, όμως, έχει μάτια μόνο για μία. Και το όνομα αυτής… Nora Segura. Η 35χρονη, μοντέλο και ηθοποιός στο επάγγελμα, είναι γνωστή για τις σέξι φωτογραφίες της στα social media. Ο φακός την απαθανάτισε στην παραλία της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια, όπου απολαμβάνει τις διακοπές. 
Η 35χρονη ξανθιά φιλενάδα του Howard δεν πέρασε απαρατήρητη από τα φλας των παπαράτσι αφού δε σταμάτησε ούτε λεπτό να προκαλεί με τα… παιχνίδια της. Φορώντας ένα τιρκουάζ μπικίνι η Nora έκανε τις βουτιές της παρέα με μία φίλη της και δεν έχασε την ευκαιρία να τραβήξει φωτογραφία τα… οπίσθιά της. 
Η Σουηδοϊσπανίδα καλλονή, πάντως, αρνείται ότι έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή και ισχυρίζεται ότι είναι απλά φίλοι. \’Οπως και να \’χει η εντυπωσιακή ξανθιά έχει καταφέρει να «κλέψει» λίγο από τα φώτα που έχουν πέσει πάνω στον Howard.
\"Η
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook