​Μπορεί οι περισσότερες μητέρες να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε παιδότοπους, λούνα παρκ και παιδικές χαρές για να διασκεδάσουν, όμως η 22χρονη Σόφι Μέι από το Έσεξ της Βρετανίας, προτιμά να πηγαίνει τις δύο κόρες της σε ινστιτούτα αισθητικής για να κάνουν τεχνητό μαύρισμα ή μανικιούρ.

Η τετράχρονη Πρίνσες Μπλις και η δίχρονη Πρέσιους Μπελ δεν είναι συνηθισμένα παιδάκια. Φοράνε στα μαλλιά τους ξανθιές τρέσες, ντύνονται με ροζ, πριγκιπικά φορεματάκια, βάζουν make up και κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ.

\"mitera1.JPG\"

Η μαμά τους φροντίζει οι πριγκίπισσές της να μην στερούνται τίποτα. Τους φοράει μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια, υπερβολικά δαχτυλίδια, κιτσάτα ρούχα και καμαρώνει που οι κόρες της δεν είναι τίποτε άλλο παρά μικρομέγαλα, τα οποία δεν θυμίζουν σε τίποτα τα τυπικά τετράχρονα και δίχρονα που παίζουν στα χώματα ή κάνουν ποδήλατο.

Τόσο η Πρίνσες, όσο και η Πρέσιους έχουν στην ντουλάπα τους πάνω από 40 φορέματα που κοστίζουν το καθένα πάνω από 63 ευρώ και έχουν ραφτεί ειδικά γι’ αυτές από την καλύτερη μοδίστρα του Έσεξ.

\"mitera2.jpg\"

Η μητέρα τους υπολογίζει ότι μόνο τα ρούχα των δύο κοριτσιών στοιχίζουν τουλάχιστον 5.000 ευρώ, ενώ από την γκαρνταρόμπα τους δεν λείπουν και δημιουργίες γνωστών οίκων όπως οι Dolce & Gabbana και Ralph Lauren.

«Θέλω οι κόρες μου να δείχνουν παραδοσιακές. Δεν μου αρέσουν τα μοντέρνα πράγματα. Δεν φορούν ποτέ τζιν παντελόνια και δεν τους αγοράζω ποτέ συνηθισμένα ρούχα από τα γνωστά πολυκαταστήματα», λέει η περήφανη μητέρα.

\"mitera3.jpg\"

Πώς πληρώνει για όλα αυτά μια ανύπαντρη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά είναι άγνωστο, πάντως η Σόφι Μέι δεν δείχνει πρόθυμη να σταματήσει τις απίστευτες αυτές σπατάλες για τις κόρες της, που τις αντιμετωπίζει περισσότερο σαν κούκλες και λιγότερο σαν παιδιά.

«Φυσικά και πληρώνω πρώτα τους λογαριασμούς και για τις βασικές μας ανάγκες. Δεν είμαι χαζή. Το τεχνητό μαύρισμα και τα ρούχα έρχονται μετά. Αλλά δεν είμαι σαν τις υπόλοιπες ανύπαντρες μητέρες που δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους. Δεν πίνω, δεν καπνίζω και δεν παίρνω ναρκωτικά. Πηγαίνω στο πανεπιστήμιο για να εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά μου που είναι η προτεραιότητά μου. Η ανατροφή της Πριν και της Πρες μπορεί να στοιχίζει ακριβά, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου», λέει η μητέρα.

\"mitera4.jpg\"

Όνειρό της είναι οι κόρες της να μοιάζουν με τα παιδιά της… Μπάρμπι.

«Θέλω να είναι όμορφες, να γυρίζουν κεφάλια για να τις χαζεύουν. Είναι κακό αυτό; Ο κόσμο μπορεί να με επικρίνει αν θέλει, αλλά δεν είναι καθόλου κακό να θες τα παιδιά σου να είναι όμορφα. Δεν μπορείς να κερδίσει πουθενά. Αν δεν ενδιαφέρεσαι γι’ αυτά είσαι κακιά μητέρα, αν ενδιαφέρεσαι πολύ είναι πάλι κακιά μητέρα. Τουλάχιστον εγώ μαθαίνω τις κόρες μου να είναι περήφανες για την εμφάνισή τους», απαντά η Σόφι Μέι σε όσους την κρίνουν άσχημα.

\"mitera5.jpg\"

Πάντως δεν έχει καμία διάθεση να σταματήσει τις υπερβολές και τις απίστευτες σπατάλες για τις κόρες της. Τι κι αν κάποιοι λένε ότι έτσι τους στερεί την παιδικότητά τους; Εκείνη απαντά ότι μεγαλώνει δύο πραγματικές Μπάρμπι και δεν έχει καμία πρόθεση να το αλλάξει.

\"mitera6.jpg\"

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook