Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα αποχαιρέτησε και τυπικά την Παναχαϊκή και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Βραζιλιάνος μέσος απογοητευμένος από τα όσα συμβαίνουν στο συγκρότημα της Πάτρας δήλωσε σε τοπικό μέσω της περιοχής:

\”Ήταν μεγάλη μου τιμή, που φόρεσα την φανέλα της Παναχαϊκής. Δυστυχώς η ηλικία μου δεν μου επέτρεψε να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, μέσα και έξω από τα αποδυτήρια, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν, με τα παιδιά της ομάδας, τις ακαδημίες και τους δημοσιογράφους να προσφέρω ότι περισσότερο μπορούσα. Στεναχωριέμαι πολύ και το λέω μέσα από την καρδιά μου που φεύγω. Η απόφαση είναι δική μου, και την πήρα την Τρίτη το βράδυ… δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, πρόκειται για προσωπικό πρόβλημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την αποχώρηση του του Λουτσιάνο  

\”Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή έκανε δεκτό το αίτημα του Λουτσιάνο να λύσει την συνεργασία του με την ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά τα όσα συνέβησαν εις βάρος των παικτών και του προέδρου της ΠΑΕ μετά τα παιχνίδια με τον Πλατανιά και τον Ασπρόπυργο\” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook