Ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει για ακόμη μια φορά τα νερά στην οικογένεια Κλίντον, καθώς οι φήμες αυτή τη φορά θέλουν την Τσέλσι να μην είναι βιολογικό παιδί του πατέρα της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Μάλιστα, φήμη αναφέρει ότι η πατρότητα της Τσέλσι αποτελεί «το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του Αρκάνσας».

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν σε σκανδαλοθηρικά περιοδικά των ΗΠΑ, πολλοί άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι όταν πληροφορήθηκαν πως ο Μπιλ Κλίντον δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι, αλλά οι άνθρωποι του Little Rock στο Αρκανσάς, φαίνεται πως ξέρουν την αλήθεια εδώ και δεκαετίες.

Ο πρώην βοηθός του Μπιλ Κλίντον, Λάρι Νίκολς, πιστεύει πως ο Γουέμπστερ Χάμπελ, πρώην δήμαρχος του Little Rock, είναι ο πραγματικός πατέρας της Τσέλσι.


Σύμφωνα με τον Λάρι Νίκολς, πριν από χρόνια ο Μπιλ Κλίντον είχε αναμειχθεί σε ένα σκάνδαλο, καθώς μία γυναίκα-κάτοικος του Little Rock, ισχυριζόταν πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Ο Μπιλ Κλίντον αρνήθηκε τις «κατηγορίες» και την πατρότητα, αποκαλύπτοντας πως είναι... στείρος!

«Συζητούσαμε για τις απαιτήσεις αυτής της γυναίκας, που ισχυριζόταν ότι ο Μπιλ την άφησε έγκυο, όμως εκείνος αρνήθηκε ότι μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί καθώς, όπως ο ίδιος είπε, είχε περάσει ιλαρά ως παιδί και αυτό τον κατέστησε στείρο», είπε ο πρώην βοηθός του, Λάρι Νίκολς, ενώ πρόσθεσε: «Τα ακριβή λόγια του Μπιλ Κλίντον ήταν: "Πυροβολώ τυφλά". Έμεινα έκπληκτος από αυτό που μόλις είχα ακούσει και τότε τον ρώτησα: "Και η Τσέλσι;". Και μου απάντησε: "Ω, είναι παιδί του Γουέμπ [Χάμπελ]"».

Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Enquirer ο πρώην γαμπρός του Γουέμπ Χάμπελ, Φίνις Σέλνατ, επιβεβαίωσε πως η φήμη κυκλοφορούσε στην περιοχή για πολλές δεκαετίες και πολλοί ήταν εκείνοι που το υποπτεύονταν.

Ο Σέλνατ συμπλήρωσε ότι όσο η Τσέλσι μεγάλωνε έμοιαζε ολοένα περισσότερο στον Γουέμπ Χάμπελ.

«Η Τσέλσι έμοιαζε στον Γουέμπ. Εξάλλου, η Χίλαρι κι ο Μπιλ δεν τα πήγαιναν καλά εκείνη την εποχή. Ποτέ δεν τους είδα μαζί για 12 χρόνια», πρόσθεσε ο Σέλνατ.protothema.gr