Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη βρέθηκε η αεροπορική εταιρεία της Αυστραλίας Jetstar, όταν μία από τις αεροσυνοδούς της κατά τη διάρκεια πτήσης προς το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ συμβούλευσε τους επιβάτες του αεροσκάφους να… ξεφορτωθούν τις ναρκωτικές ουσίες που μπορεί να έφεραν μαζί τους.
Στο αεροσκάφος επέβαιναν 210 επιβάτες και οι περισσότεροι επέστρεφαν από ένα μουσικό φεστιβάλ που παρακολούθησαν στο Byron Bay. Ξαφνικά η αεροσυνοδός του Airbus A320, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Telegraph του Σίδνεϊ, είπε στους επιβάτες: «Μας έχουν πει ότι υπάρχουν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και αξιωματικοί σε επιφυλακή στον τερματικό σταθμό. Αν θέλετε να πετάξετε κάτι που δεν επιτρέπεται να έχετε μαζί σας, σας προτείνουμε να το κάνετε τώρα στην τουαλέτα».
Το αποτέλεσμα ήταν αρκετοί από τους επιβάτες να σηκωθούν από τις θέσεις τους και να τρέξουν προς την τουαλέτα.
Ο εκπρόσωπος της Jetstar, Στέφεν Μοϋνίαν επιβεβαίωσε την ορθότητα του δημοσιεύματος και δήλωσε πως η ανταπόκριση του κοινού ήταν «ανάμικτη».
«Τα λόγια που επέλεξε η αεροσυνοδός δεν ήταν τα σωστά και είναι σαφώς αντίθετα με τα επαγγελματικά πρότυπα που θέτει η εταιρεία μας. Ζητούμε συγνώμη από τους πελάτες που προσβλήθηκαν από τα σχόλια» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αυστραλιανή εταιρεία.
Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, η σελίδα της εταιρείας στο Facebook γέμισε με αρκετά θετικά σχόλια, όπως «Τι καλός Σαμαρείτης, η υπάλληλος της Jetstar αξίζει προαγωγή» και «Φυσικά θα έπρεπε να προειδοποιούν τους επιβάτες για την αποφυγή εξευτελισμού αλλά και για να μην φυλακίζονται ή να πληρώνουν πρόστιμο».
iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook