Μετά την επιτυχημένη παρουσία του στην Έκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση» στην Αθήνα τον περασμένο Μάρτιο, το Δίκτυο Αναπτυξιακών Συμπράξεων Κρήτης συμμετέχει σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση. 
Οι Αναπτυξιακές Συμπράξεις ΤΟΠΣΑ και ΤΟΠΕΚΟ συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο στην παγκρήτια έκθεση αγροτικών προϊόντων και ειδών λαϊκής τέχνης “Αγροτικός Αύγουστος 2014” που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Δυτικής Τάφρου από την Παρασκευή 1η Αυγούστου έως και την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014 (ώρες λειτουργίας 19:30 έως 23:00). 
Σε περίπτερο 50τ.μ. εκπρόσωποι των Αναπτυξιακών Συμπράξεων που αποτελούν το Δίκτυο, θα ενημερώνουν το κοινό για τα προγράμματα απασχόλησης, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. 
Οι Αναπτυξιακές Συμπράξεις που συμμετέχουν είναι οι εξής: 
ΤΟΠΣΑ:ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΠΙ-ΔΡΑΣΗ, ΠΡΟΟΔΟΣ, ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ, ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΥΔΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΧΑΝΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΤΟΠΕΚΟ:ΚΥΔΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΧΑΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΙΑΥΛΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, Ο ΤΡΟΧΟΣ
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αγροτοδιατροφικός Τομέας και Απασχόληση», την Τετάρτη 6 Αυγούστου, στις 5.30μμ, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook