Ο Dave Batista μιλά αποκλειστικά στο Greek Reporter για την ελληνική του καταγωγή κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας “Guardians of the Galaxy” στο Hollywood.

«Μακάρι να έπαιρνα μέρος στην ταινία “Ηρακλής”», λέει ο Ελληνοφιλιππινέζος παλαιστής και ηθοποιός, που εξέφρασε την επιθυμία του για ρόλους σε παραγωγές που βασίζονται σε ελληνικά θέματα.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω ακόμη και σε μια ρομαντική κωμωδία βασισμένη στην Ελλάδα, ή στο “Γάμος α λα Ελληνικά” για παράδειγμα», παραδέχτηκε ο ηθοποιός, ο οποίος έχει ελληνικές ρίζες από την μεριά της μητέρας του, δεν του δόθηκε όμως μέχρι τώρα η ευκαιρία να επισκεφτεί την Ελλάδα.

«Ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή να επισκεφτώ την Ελλάδα και να εξερευνήσω τη χώρα μαζί με την αρραβωνιαστικιά μου, βέβαια».

Παρατηρώντας ότι έχει εκδηλώσει περισσότερα αισθήματα για την καταγωγή του από τις Φιλιππίνες παρά για τις ελληνικές του ρίζες, ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Νιώθω περήφανος που είμαι μισός Έλληνας και πιστεύω, ότι όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο ‘Έλληνας’ δείχνω».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε την αποκλειστική συνέντευξη, που παραχώρησε ο ηθοποιός στο Greek Reporter από το κόκκινο χαλί.

greekreporter.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook