Όλα είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο beach party που θα γίνει στην Κρήτη, την επόμενη Παρασκευή 8 Αυγούστου, στις 21:00, στην παραλία ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ.
Οι καλύτεροι djs & producers από τα μεγαλύτερα clubs της Κρήτης και όχι μόνο, υπόσχονται να δημιουργήσουν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, κάτω από τον χανιώτικο ουρανό.
Στο beach party θα συμμετέχει και ο διεθνούς φήμης dj και παραγωγός από την Ιταλία, Federico Scavo, ο οποίος λίγο πριν ανέβει στα decks, σε συνέντευξή του μας λέει ότι έχει μεγάλες προσδοκίες από το πάρτυ και μάλιστα αποκάλυψε ότι, ειδικά για το κοινό των Χανίων, θα παίξει δικά του κομμάτια που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. 

Federico καλωσόρισες στο Chania Beach party 2014. Θα μπορούσες να μας συστηθείς σε λίγες γραμμές;

Είμαι ο Federico Scavo και ανυπομονώ να σας γνωρίσω στο dancefloor για αυτό το εκπληκτικό party. Κάνω παραγωγές και παίζω ανά τον κόσμο για σχεδόν 20 χρόνια τώρα και ο κύριος μου σκοπός είναι να κάνω τον κόσμο να διασκεδάσει με τη μουσική μου και στα dj set μου αλλά και στις παραγωγές μου. Οσο για τα υπόλοιπα ελπίζω να τα καταλαβαίνει το κοινό μέσα από τη μουσική και τις παραγωγές μου.

Ξέρω ότι παίζεις περισσότερα από 20 χρόνια. Ποια ξεχωρίζεις ως τη καλύτερη στιγμή σου.

Είναι αρκετές καλές στιγμές, τα φεστιβάλ είναι υπέροχο συναίσθημα αλλά καμιά φορά τα μικρά club έχουν υπέροχο feeling και vibe οπότε μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω.
Σίγουρα όταν ξεκίνησα να δουλεύω σε όλο τον κόσμο μου έχει κάνει μεγάλη αίσθηση καθώς μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω διαφορετικές κουλτούρες που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά.

Σου αρέσει πιο πολύ το djing ή οι παραγωγές;

Δε θα μπορούσα να είμαι παραγωγός χωρίς να είμαι dj, οπότε και πάλι μου είναι δύσκολο να ξεχωρίσω. Τα αγαπώ εξίσου και κάθε μέρα της ζωης μου είναι αφιερωμένη στη μουσική.
Παρατηρώ ότι σου αρέσει να κάνεις πολλά remix και πάντα τους δίνεις μια έξτρα ενέργεια. Αυτό μεταφέρεται και στα dj set σου;
Φυσικά. Τα σετ μου έχουν πολύ ενέργεια που προέρχεται από μέσα μου και πρέπει να εκφραστεί και στις παραγωγές και στα remix αλλά και στα σετ μου, που προσπαθώ πάντα να είναι μοναδικά.

Πως θα περιέγραφες το στυλ σου;

Θα έλεγα ότι είναι house αλλά groovy, funky και pumping

Θεωρείς ότι Ελληνες και Ιταλοί έχουν κοινά;

Ναι. Κατά κάποιο τρόπο έχουν, αλλά απ’όσο ξέρω είναι πολλοί Ιταλοί στην Ελλάδα! Αγαπάμε Ελλάδα και τις φυσικές της ομορφιές και πιστεύω ότι αυτό είναι βαθιά συνδεδεμένο με τις ρίζες μας.

Τι να περιμένουμε να ακούσουμε στις 8 Αυγούστου;

Εκπληξη…αλλά όπως είπα τίποτα ίδιο με τα άλλα μου σετ.

Τι έχεις ακούσει για το Chania Beach Party;

Εχω μεγάλες προσδοκίες. Εχω ακούσει ότι ο κόσμος λατρεύει να διασκεδάζει και είναι πολύ ενεργοί, οπότε περιμένω πως και πώς να τους συναντήσω.

Εχεις κάποιες νέες παραγωγές; Θα έχουμε τη τύχη να ακούσουμε κάποια ακυκλοφόρητη δουλειά σου εκείνο το βράδυ;

Ναι. Εχω νέες παραγωγές στην toolroom, ρεμίξ στην ultra και ένα νέο release στη δική μου δισκογραφική εταιρεία που ονομάζεται area 94, όπως επίσης και στην division και φυσικά θα παίξω κάποια στο Chania (great) Beach Party! SEE YOU THERE!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook