Ο Αλέξης Μάστορας έπεισε για την αξία του τον Σούλη Παπαδόπουλο το διάστημα της δοκιμής του στον Α.Ο. Χανιά κι έτσι κέρδισε μια θέση στην αποστολή για Καρπενήσι.
Ο νεαρός ακραίος επιθετικός του Άρη Σούδας (γενν. 13/08/1995), που είχε δοκιμαστεί πρόσφατα -μαζί με Κ. Γαλανάκη, Μπουρμπάκη και στην Επισκοπή- αν δείξει το ίδιο πρόσωπο και στο βασικό στάδιο προετοιμασίας τότε θα κερδίσει μια θέση και στο ρόστερ του ΑΟΧ, κάνοντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.
Από εκεί και πέρα με την αποστολή ταξίδεψαν και ο Φυντικάκης από την Κ19, αλλά και οι Πάτας, Μάνικος, Ταταράκης, που ήταν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας αλλά έπαιζαν κι αυτοί με την ομάδα Νέων. 
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση στην 26μελή αποστολή βρίσκονται και οι Γουέλκαμ, Σιλιγαρδάκης, Κοντέων.
Αναλυτικά:
Με το πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ» της ΑΝΕΚ LINES, μεγάλου χορηγού της ομάδας μας, αναχώρησε η αποστολή του ΑΟ Χανιά, το βράδυ του Σαββάτου για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά αποφάσισε να ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής, έτσι ώστε να τιμήσει την ΑΝΕΚ LINES η οποία βρίσκεται κοντά τόσο στην ομάδα μας όσο και σε όλα τα σωματεία σε οποιαδήποτε κατηγορία  και σε οποιοδήποτε άθλημα και αν υπηρετούν.
Η δράση της είναι γνωστή και δεν περιορίζεται στα στενά όρια του αθλητισμού καθώς στηρίζει οικονομικά, ιδρύματα κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Μέσα απο την χορηγική της δράση, φροντίζει για την προβολή τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων της Κρήτης και βρίσκεται πάντα, στην πρώτη γραμμή στήριξης των συνανθρώπων μας.
Η αποστολή της ομάδας που θα βρίσκεται στο  Καρπενήσι αποτελείται από το προπονητικό επιτελείο Σούλη Παπαδόπουλο, Λάζαρο Βαρδάκη και Γιάννη Μπακόπουλο, τον φυσιοθεραπευτή Μιχάλη Κυβερνητάκη, τον φροντιστή Απόστολο Κουνδουράκη και τον Γενικό Αρχηγό Ευτύχη Σκουλούδη.
Οι 26 ποδοσφαιριστές: Σικαλιάς, Μαρκαντωνάκης, Βλαχάκης, Εσόνο, Ανδρέου, Γκότοβος, Γκούμας, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Κοντέων, Γουέλκαμ, Καραλής, Κρητικός, Μάνικος, Μανωλάς, Μαρτσάκης, Νύκταρης, Οικονομόπουλος, Πάτας, Πάγκαλος, Παγώνης, Παπατζίκος, Σιλιγαρδάκης, Ταταράκης, Φυντικάκης, Μάστορας.
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook