Για ακόμη μια φορά η εφημερίδα Sunday Mirror αποκαλύπτει σοκαριστικές εικόνες μεθυσμένων τουριστών που λαμβάνουν χώρα στο Magaluf, στο θέρετρο που επισκέπτονται χιλιάδες νεαροί Βρετανοί κάθε καλοκαίρι.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, φαίνεται μια ημίγυμνη κοπέλα η οποία «σέρνεται» στη σκηνή και λαμβάνει μέρος σε ένα live strip show.

Ένας γυμνός άντρας, βαμμένος με μπογιά που φωσφορίζει στο σκοτάδι, ανεβάζει μια κοπέλα στη σκηνή την αρπάζει από πίσω και παριστάνει πως ασελγεί πάνω της, μπροστά στα μάτια των πελατών του μπαρ. Μετά αφαιρεί το σουτιέν της, παίρνει στα χέρια του το κεφάλι της και με δύναμη την σπρώχνει να γονατίσει μπροστά του… ενώ το βίντεο έχει και συνέχεια.

Πρόκειται για τις πιο άθλιες σκηνές που θα περίμενε να δει κανείς σε ένα κλαμπ κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Κι όμως, λαμβάνουν χώρα σε ένα από τα πιο δημοφιλή, για τους νεαρούς Βρετανούς τουρίστες, κλαμπ της Μαγιόρκας, στο Magaluf.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 4 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, ενώ η κοπέλα που εμφανίζεται με το σουτιέν πάνω στη σκηνή και επιδίδεται σε άσεμνες πράξεις είναι μόλις 21 χρονών.

Η νεαρή κοπέλα η οποία εμφανίζεται στη σκηνή μέσα στο άγχος και την αμηχανία, προσπαθεί να καλύψει το στήθος της ενόσω ο νεαρός striper προσποιούταν πως απολάμβανε το σεξ μαζί της και το κοινό ζητωκραύγαζε. Ένας θεατής είπε: «Η κοπέλα φαινόταν πολύ φοβισμένη», όμως γρήγορα ο άντρας την έπεισε να βγάλει το σορτς της. Πριν γδυθεί εντελώς, ο DJ φώναξε «τέλος, τέλος, τέλος».

Μόλις λίγες ημέρες αφότου ο δήμαρχος δημοσιοποίησε νέους νόμους για τη χορήγηση αδειών λειτουργίας αντίστοιχων καταστημάτων, πολύ πιο αυστηρούς, ένα νέο βίντεο από το κλαμπ Carnage δείχνει σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τουριστών.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Πέμπτη, το Συμβούλιο Τουρισμού των Βαλεαρίδων Νήσων συνέταξε έναν κώδικα συμπεριφοράς που απαγορεύει την είσοδο μεθυσμένων τουριστών στα ξενοδοχεία τους, αλλά και το «σφράγισμα» των κλαμπ με live sex shows.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook