Πέρσι ήταν ο μεγάλος άτυχος για τον Πλατανιά αφού αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν ο σοβαρός τραυματισμός του τον άφησε εκτός δράσης για πολλούς μήνες, αλλά φέτος δείχνει ακόμα πιο δυνατός.
Ο Θωμάς Ναζλίδης με δικό του γκολ έδωσε τη φιλική νίκη στους \”ερυθρόλευκους\” επί του Πανιωνίου με 1-0, στη Νέα Σμύρνη και δήλωσε και πάλι \”παρών\”!
Το μοναδικό γκολ της φιλικής αναμέτρησης σημειώθηκε στο 48\’ με ατομική ενέργεια του Μακεδόνα επιθετικού.
Έστω και αν ήταν ματς προετοιμασίας αυτή ήταν η πρώτη φορά που φεύγει νικητής από την έδρα των \”κυανέρυθρων\” ο Πλατανιάς, αφού μετρούσε μία ήττα (4-0 το 2012-13) και μία ισοπαλία (0-0 την περασμένη περίοδο) σε ματς πρωταθλήματος, αλλά και μία ήττα σε φιλικό παιχνίδι (1-0 στις 8 Αυγούστου 2012). 
Το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου ήταν ανώτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ, αφού είχε και δύο δοκάρια με τους Αγκιλέρα, Τσουράκη.
Ο Τόρες στο ξεκίνημα της αναμέτρησης έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ στο 35\’ ο Τασουλής του στέρησε το γκολ απομακρύνοντας στη γραμμή το πλασέ του. 
Στην επανάληψη ο Πανιώνιος έχασε καλή ευκαιρία με τον Σταυροθανασόπουλο (65\’), με τον Φιγκέιρα να \”απαντάει\” στο 81\’.
Η τελευταία φάση του ματς άνηκε στους γηπεδούχους με το σουτ του πρώην \”ερυθρόλευκου\” Μανώλη Σιώπη να καταλήγει άουτ.
Με τον Πανιώνιο αγωνίστηκαν ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής Μάνος Ζαχαράκης και ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Α.Ο. Χανιά Δημήτρης Χατζηισαΐας.
Ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Πλατανιά πραγματοποίησε ο Γιάγια Μπανανά.
Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Πάνος (60\’ Ζαχαράκης), Χατζιησαΐας (73\’ Τόσκας), Παντίδος (73\’ Μ. Γκέζος), Τασουλής (46\’ Βλάχος), Μητρόπουλος (60 Γκίνι), Φουρλάνος (60\’ Ντάγκρας), Μπούζας (73\’ Π. Γκέζος), Μασούρας (60\’ Σιώπης), Μπουμάλ (73\’ Πρέντι), Σταυροθανασόπουλος (73\’ Σμυρλής)
Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Περιστερίδης (46\’ Κοκκαλάς), Αποστολόπουλος (46\’ Ζουμπουλάκης), Νέπλιακ (60\’ Ιτούα), Δημήτρης (46 Μπανανά), Ζαραδούκας (46\’ Ντεντάκης), Αγκιλέρα (60\’ Σέχου, 83\’ Τσικουδάκης), Μενδρινός (60\’ Μαχαμάτ), Γουνδουλάκης (46\’ Φιγκέιρα), Τσουράκης (46\’ Τσοντάκης), Μπεριάν (46\’ Γιακουμάκης), Τόρες (46\’ Ναζλίδης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook