Επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη απέστειλε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Στην επιστολή αναλυτικά αναφέρεται:

Κύριε Υπουργέ,

Στις 13/1/2014 είχαμε στείλει την παρακάτω επιστολή στον προκάτοχο σας κ. Στουρνάρα Ιωάννη τον οποίο σε άλλη τώρα επιτελική θέση πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Αρ. πρωτ.0047 Ηράκλειο 13/1/2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Υπουργό κ. Στουρνάρα Ιωάννη

Κύριε Υπουργέ,
Μέχρι πότε θα εμπαίζεται τον Ελληνικό λαό με φόρους, φόρους, χαράτσια, επιβαρύνσεις με αναδρομική ισχύ που οδηγούν τον Ελληνικό λαό σε πλήρη εξαθλίωση και εσείς μιλάτε για ανάπτυξη, για ανάσχεση της ανεργίας, και καλύτερες μέρες.

Μήπως ζείτε σε άλλη χώρα και δεν βλέπετε την φτώχεια , την ανέχεια της κοινωνίας;

Βγείτε να μας πείτε ένα μέτρο που έχετε πάρει για να δώσετε έστω και ένα ψήγμα αισιοδοξίας στον Ελληνικό λαό, μπορούμε να σας πούμε πολλά, αλλά ξέρουμε ότι πάνε χαμένα όπως και τόσα άλλα.

Σας λέμε όμως ένα πρόβλημα από τα πολλά, όχι για να το λύσετε, αλλά για να δείτε πόση ανικανότητα ή σκοπιμότητα, που είναι ακόμα χειρότερο, σας διέπει και εσάς και τους θεοχάρηδες που έχουν βαλθεί να απαξιώσουν κάθε έννοια δικαίου του Ελληνικού λαού.

Έρχονται καθημερινά στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου αρκετοί συνδημότες μας τρομοκρατημένοι που ενώ με ένα σωρό διαδικασίες διόρθωσαν τα στοιχεία των ιδιοκτησιών τους (λάθη των Δήμων για τα τεραγωνικά μέτρα) για να μην πληρώνουν διπλάσιο και τριπλάσιο χαράτσι στη ΔΕΗ που επιτέλους δέησε και το διόρθωσε στους λογαριασμούς.

Το Υπουργείο σας, λέει ότι έχει κλείσει το σύστημα και οι υπηρεσίες σας δεν μπορούν να κάνουν διόρθωση υποχρεώνοντας τους πολίτες να πληρώνουν υπέρογκα ποσά ( βάση των τετραγωνικών που δεν έχουν ).

Επίσης επικαλείστε ότι θα μας κάνετε αναγκαστικά είσπραξη και κατάσχεση λόγο χρεών ΕΕΤΗΔΕ.
Έπρεπε να ντρέπεστε το λιγότερο.

Κύριε Χαρδούβελη,

Μετά από έξι μήνες ουδεμία απάντηση πήραμε παρά το ότι έχει ήδη συσσωρευτεί ένα μεγάλο ποσό στην εφορία για κάθε καταναλωτή που χωρίς να έχει καμία ευθύνη για τα παραπάνω τετραγωνικά που χρέωνε ο κάθε Δήμος , και σίγουρα δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής.

Άμεσα πρέπει με νομοθετική ρύθμιση να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που χρονίζει και δημιουργεί και άλλα οικονομικά προβλήματα στον Ελληνικό λαό.

Επιτέλους καταλάβετε ότι υπάρχουν άνθρωποι σ’ αυτή τη χώρα που τους οδηγείτε με τις πολιτικές που εφαρμόζετε στην πλήρη εξαθλίωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook