Τον Καραγκιόζη ψαρά, θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι, στο δημοτικό κινημοτογράφο ΚΗΠΟΣ, τη Δευτέρα 11 Αυγούστου.

Ώρα : 20.30

Διοργάνωση : Θίασος Αθανασίου

Είσοδος : Είσοδος : 5 €

\”Ο Καραγκιόζης ψαράς\”

Ο Χατζηαβάτης, πείθει τον φίλο του τον Καραγκιόζη να παρακαλέσουν τον Βεζύρη, να τους δώσει άδεια ψαρέματος. Ο Βεζύρης τους παραχωρεί την άδεια και ο Καραγκιόζης με τον Χατζηαβάτη παίρνουν τα

κατάλληλα σύνεργα και πηγαίνουν στο Φάρο, όπου είναι καλός ψαρότοπος. Ο Χατζηαβάτης προσπαθεί να μάθει στον Καραγκιόζη να ψαρεύει κι ο καθένας πιάνει το πόστο του, η θάλασσα όμως είναι βρώμικη και τα ψάρια λιγοστά. Ο λαϊκός μας ήρωας παραπονιέται για την κακοτυχία του στην Βεζυροπούλα, η οποία κάνει την συνηθισμένη της βαρκάδα.. Μια ξαφνική κακοκαιρία όμως, θ’ αλλάξει την τύχη του Καραγκιόζη!

Ο θίασος Αθανασίου ιδρύθηκε το 1982 από τα αδέρφια Κώστα, Γιάννη, Αργύρη και Ελένη μετά από πολύχρονη μαθητεία δίπλα στον αείμνηστο καραγκιοζοπαίκτη Γιώργο Χαρίδημο.

Κύριες δραστηριότητες του θιάσου είναι : Δημιουργία Μόνιμων Χειμερινών Σκηνών. Συμμετοχή σε διεθνή φεστιβάλ και περιοδείες. Διοργάνωση εκθέσεων και ομιλιών. Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με την συνεργασία Συλλόγων και Δήμων. Παρουσίαση εκπαιδευτικών παραστάσεων σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια όλης της χώρας. Διδασκαλία σε εργαστήρια θεάτρου σκιών για νέους, 5 – 15 ετών και για ενήλικους στον Ε.Ο.Π, στον Δήμο Μοσχάτου, στις κατασκηνώσεις της τράπεζας Ελλάδος και σε πολλά σχολεία με την συνεργασία συλλόγων γονέων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook