Σε νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα επεκτείνει το δίκτυο VDSL ο ΟΤΕ, παρέχοντας τη δυνατότητα για ταχύτητες έως 50 Mbps σε επιπλέον 15.000 τηλεφωνικές συνδέσεις. 

Από τις αρχές Αυγούστου, οι υπερυψηλές ταχύτητες VDSL είναι διαθέσιμες, μέσω Αστικού Κέντρου, σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και στις περιοχές:

Νομός Αιτωλοακαρνανίας - Αμφιλοχία
Νομός Εύβοιας - Αμάρυνθος
Νομός Ηλείας - Βάρδα, Γαστούνη, Κρέστενα
Νομός Ηρακλείου - Μάλια
Νομός Θεσσαλονίκης - Βασιλικά, Γέφυρα, Δρυμός, Επανομή
Νομός Κιλκίς - Αξιούπολη
Νομός Κοζάνης - Σέρβια
Νομός Κορινθίας - Βέλο
Νομός Μαγνησίας - Βελεστίνο
Νομός Χαλκιδικής - Ν. Τρίγλια, Ν. Φώκαια, Ορμύλια, Πευκοχώρι
Νομός Χίου - Θυμιανά

Τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στα 284 Αστικά Κέντρα και τις 2.278 υπαίθριες καμπίνες του ΟΤΕ, που ήδη προσφέρουν ταχύτητες VDSL σε όλη την Ελλάδα. Χάρη στο εκτεταμένο επενδυτικό πλάνο του Ομίλου, το VDSL είναι σήμερα διαθέσιμο σε περίπου 1.200.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ενώ στόχος είναι η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου να ανέλθει σε 30% μέσα στο 2014. 

Το ΟΤΕ VDSL αλλάζει την καθημερινή εμπειρία του Internet καλύπτοντας τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών για μεγάλες ταχύτητες. Το downloading και το streaming γίνονται πιο γρήγορα από ποτέ, μεγάλα αρχεία μοιράζονται με υπερυψηλές ταχύτητες, ενώ μοναδική είναι η εμπειρία multitasking, με πολλές ηλεκτρονικές συσκευές ταυτόχρονα online.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών VDSL στην περιοχή τους με ένα τηλεφώνημα στο 13888, στο www.ote.gr ή στο Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.