Βροχές και παροδικές καταιγίδες σε Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού περιμένουμε την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014.
Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης με βροχές και τοπικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και την Πελοπόννησο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και αργότερα μέτριοι 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια με πιθανότητα τοπικών βροχών και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα τμήματα με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημεριανές ώρες.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook