Εκδήλωση με θέμα \”Η παραγωγική ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα. Η ζωή στην ύπαιθρο\” διοργανώνει το τμήμα αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου τη Δευτέρα, 11 Αυγούστου, με ομιλήτρια την υπεύθυνη αγροτικής πολιτικής, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κατσινοπούλου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Ο αγροτοκτηνοτροφικός τομέας, η ύπαιθρος έχει υποστεί τεράστια καταστροφή από τις εφαρμοζόμενες νεοφιλελεύθερες κυβερνητικές πολιτικές. Η συγκυβέρνηση:

– Χαρίζει την ΑΤΕ στους φίλους τραπεζίτες της Τραπέζης Πειραιώς, απαξιώνει και διαλύει σταδιακά υπηρεσίες, ερευνητικά κέντρα, επιστημονική υποστήριξη του αγροτικού τομέα, κλείνει παραγωγικές μονάδες χρήσιμες για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας όπως η ΕΒΖ, η ΣΕΚΑΠ παλιότερα.

– Αφαιρεί υπηρεσίες υγείας από τα χωριά μας, κάνει το φαρμακείο και την περίθαλψη κάθε μέρα και ακριβότερα.

– Αφαιρεί υπηρεσίες αστυνόμευσης και προστασίας από την ύπαιθρο τη στιγμή που η εγκληματικότητα, ζωοκλοπές και κλοπές, είναι σε έξαρση.

– Φορολογεί από το πρώτο ευρώ, επιβάλει στους αγρότες 10 φορές ψηλότερη φορολογία από παλιότερα.

– Φορολογεί τη γη, το εργαλείο της δουλειάς μας δηλαδή, επιβάλει την τήρηση βιβλίων εσόδων εξόδων.

– Δεν υπάρχει καμιά φροντίδα για την ανάπτυξη του γεωργικού τομέα αλλά ακριβώς το αντίθετο εφαρμόζεται ένα σχέδιο για την καταστροφή και υπερχρέωση των αγροτών.

Για να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε όλα αυτά τα κρίσιμα θέματα σας καλούμε, αυτή τη Δευτέρα, 11 Αυγούστου και ώρα 8:00 μμ, να παραβρεθείτε στην ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση που διοργανώνει το τμήμα αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, με θέμα: «Η παραγωγική ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα. Η ζωή στην ύπαιθρο.», που θα πραγματοποιηθεί στο δασάκι του Πύργου, με ομιλήτρια την υπεύθυνη αγροτικής πολιτικής, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κατσινοπούλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook