Το πτώμα του συζύγου της σε αποσύνθεση, για εννιά ολόκληρους μήνες επειδή ήθελε να το φάνε τα… πουλιά, κρατούσε στο σπίτι της μια 54χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ.

Παρά τους ισχυρισμούς της Ila Solomon ότι ο 88χρονος βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου είχε πεθάνει μόλις πριν πέντε ημέρες, ο ιατροδικαστής έφερε στο φως την ανατριχιαστική αλήθεια.

«Απλά πιστεύω ότι κάποιος που έκανε τόσα πολλά για τις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να έχει το θάνατο που θέλει και αυτό ήθελε ο άντρας μου. Να φαγωθεί από τα πουλιά και να γίνει κομμάτι του κύκλου της ζωής», τόνισε η Αμερικανίδα στο newsnet5, συμπληρώνοντας: «Το καλύτερο θα ήταν να τον βγάλω έξω ή να πεθάνει στον κήπο για να τον φάνε τα πουλιά, ωστόσο απεβίωσε μέσα στο σπίτι».

Μετά το θάνατο του Gavan, η Ila παρέλειψε να ενημερώσει – ως όφειλε – τις αρμόδιες Αρχές, αφήνοντας απλά την πλαϊνή πόρτα ανοικτή, με την ελπίδα να μπουν μέσα στο σπίτι της τα πτηνά… Υποστήριξε πως ο άνδρας της ήθελε να ταφεί βάσει μιας παραδοσιακής ινδικής τελετουργίας, κατά την οποία οι σοροί γίνονται τροφή για τα πουλιά.

«Βλέπω ότι υπάρχει μια πραγματικά μεγάλη ανάγκη για παροχή συμβουλών αντιμετώπισης της θλίψης και έτσι σκεφτόμουν να γίνω σύμβουλος θλίψης», κατέληξε η Σόλομον…

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook