Ο Α.Ο. Χανιά στο δεύτερο φιλικό του στο Καρπενήσι παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο, απέναντι στον Ηρακλή, δεχόμενος την ισοφάριση σε 1-1 στο φινάλε της αναμέτρησης.
Ο Ρίζος, που επανήλθε κάτω από την εστία, όποτε χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο κράτησε απαραβίαστη την εστία των \”μπλε\”, που είχαν καλή ευκαιρία στο 34\’ με τον Κρητικό. Τρία λεπτά αργότερα από κόρνερ του Καραγιάννη ο προωθημένος Κοντέων εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Χουάντερσον, σκοράροντας με κεφαλιά κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Στην επανάληψη οι δυο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, με τον ΑΟΧ να \”αγγίζει\” το δεύτερο γκολ με τους Καραλή (52\’) και Γκότοβο (67\’).
Τελικά στο 89\’ ο Σαραμαντάς εκτέλεσε κόρνερ ο Τόσκας και ο Κοντέων βρήκαν την μπάλα στον αέρα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Ρίζου για το 1-1.
Α.Ο. Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Εσόνο, Παγώνης, Γκότοβος, Κοντέων, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Πάγκαλος, Μαρτσάκης, Σιλιγαρδάκης, Κρητικός.
Στο β\’ μέρος έπαιξαν και οι: Καραλής, Γκούμας, Μανωλάς, Καμινιώτης, Νύκταρης, Ταταράκης, Ντο Κάρμο.
Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Ζιαμπάρης, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης, Ρομάνο, Περόνε.
Στο β\’ μέρος έπαιξαν και οι: Λαδάς, Μούχαλης, Σαραμαντάς, Σμίλτος, Τόσκας, Ζαμπάζης, Στεφανίδης, Κυριακίδης, Καλφούντζος, Λουκίνας, Πασάς, Μπίκας, Κυβρακίδης.

\”Τσέκαρε\” Ντο Κάρμο 

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να \”τσεκάρει\” τον 24χρονο (γενν. 12/04/1990) Βραζιλιάνο επιθετικό Γκάμπριελ Ντο Κάρμο, που την περασμένη περίοδο ήταν στην Παναχαϊκή για λίγους μήνες, αφού τα… μάζεψε τον Δεκέμβριο και έφυγε από την Πάτρα.
Το 2012-2013 είχε έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, όπου έπαιξε μέχρι τον Δεκέμβριο, έχοντας σε 7 συμμετοχές 2 γκολ.
Η έλευση του Σάκη Τσιώλη στην Αρκαδία έφερε τον παραγκωνισμό του Βραζιλιάνου, που επέστρεψε στη χώρα του.

Η καριέρα του

2007Πορτουγκέσα (U19)
2008 Φλαμένγκο (Νέοι)
2009 (Ιαν.) 14η Ιουλίου 
2009 (Μαρτ.) Ιντερνασιονάλ Β\’
2010 Κοριτίμπα Β\’
2011 Κοριτίμπα
2012 Βίλα Νόβα
2012-2013 Αστέρας Τρίπολης
2013-2014 Λοκομοτίβ Πλόβντιβ
2013-2014 Παναχαϊκή

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook