Τελευταία ενημέρωση 12:55

Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη, πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ.Βασίλης Κικίλιας.

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, τα θέματα που σχετίζονται με την αστυνόμευση και γενικότερα την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και για να εξετάσει απο κοντά τα προβλήματα που αφορούν στις υπηρεσίες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ο κ.Κικίλιας ξεκινά την επίσκεψή του στην Κρήτη, απο τα Χανιά.
Στις 10:30 το πρωί, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Χανίων κ.Μανώλη Σκουλάκη και αμέσως μετά την Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων.
Στην συνέχεια θα μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκε με την ηγεσία της Αστυνομίας στην Κρήτη, αλλά και με τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ.
Ακολούθως θα μεταβεί στο Ρέθυμνο και αύριο Τρίτη θα επισκεφθεί τις υπηρεσίες σε Ηράκλειο και Λασίθι, όπου και εκεί θα έχει συναντήσεις και με εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων.

Ειδικότερα και σε ότι αφορά στις επισκέψεις σε Ηράκλειο και Λασίθι , την Τρίτη, το πρόγραμμα του κ.Κικίλια έχει ως εξής:

9:30 πμ επίσκεψη στον Δήμαρχο Ηρακλείου κ.Γιάννη Κουράκη
10:30 πμ επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ.Ειρηναίο
11:15 πμ επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ.Σταύρο Αρναουτάκη
12:00 μ επίσκεψη στον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ.Γρηγόρη Ροκαδάκη
13:00 μμ επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου θα έχει συνάντηση και με τον νέο Δήμαρχο Ηρακλείου κ.Β.Λαμπρινό.
14:00 μμ επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου
16:00 μμ επίσκεψη στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ.Δ. Κουνενάκη
16:30 μμ επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αγίου Νικολάου, όπου θα συναντηθεί και με τον νέο Δήμαρχο Αγ.Νικολάου κ.Ζερβό\’
18:00 μμ επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Στην συνέχεια θα αναχωρήσει για Αθήνα απο το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook