Ο «ΔΟΝ ΚΙΧώΤΗΣ», το κλασσικό έργο του Θερβάντες, θα \”φιλοξενηθεί\” στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, τη Δευτέρα 25 Αυγούστου.

Ώρα : 21.00

Διοργάνωση : Μαγικές Σβούρες

Είσοδος : 10 € – Ομαδικό (άνω των 30 ατόμων) & Άνεργοι : 6 €

Μιγκέλ ντε Θερβάντες «ΔΟΝ ΚΙΧώΤΗΣ»

Η ιστορία μας εκτυλίσσεται στην Ισπανία. Ένας ευγενής που ζει εκεί με την ανιψιά του και τους καλούς του υπηρέτες διαβάζει πολλά βιβλία αλλά ένα από αυτά του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Είναι το βιβλίο του Θερβάντες «Δον Κιχώτης». Αμέσως

,χωρίς δεύτερη σκέψη, πείθει τον εαυτό του ότι ο Δον Κιχώτης, είναι αυτός ο ίδιος . Αυτό τον οδηγεί να αναζητήσει τα ίχνη του ήρωά του , στο δικό του πια ταξίδι που έχει άπειρες ομοιότητες με το ταξίδι του Δον Κιχώτη.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να «συναντήσουν » τις ιδέες αλλά και τους ήρωες του πασίγνωστου αυτού έργου. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, μέσα από την υψηλή αισθητική και την ποιότητα που διακρίνει τις παραστάσεις του θιάσου «μαγικές σβούρες» , στοιχεία του Ισπανικού Πολιτισμού.

Κείμενο, Σκηνοθεσία, Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Αδάμης

Σκηνικά, Κοστούμια: Μαγικές σβούρες | Επιμέλεια κοστουμιών: Δόμνα Ζαφειροπούλου

Κίνηση, Χορογραφία : Σταύρος Αποστολάτος

Ενορχήστρωση, Διασκευή: Γιώργος Κωνσταντινίδης

Φωτισμοί: Γιώργος Ανεστόπουλος | Boηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Παππάς

Παίζουν: Δημήτρης Αγοράς, Αλέξης Βιδαλάκης , Πέτρος Ιωάννου, Θώμη Κοσκώση, Γιώργος Μπαλόπητας, Δανάη Σδούγκου, Μαριλίζα Χρονέα

Με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Θερβάντες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook