Η πόλη έχει χαρακτηριστεί ως έξυπνη και έχει βραβευτεί…

Μπορεί και να ναι …

´Εχει επίσης χαρακτηριστεί η πιο όμορφη-άσχημη πόλη και μπορεί και να ναι …

´Εχει χαρακτηριστεί η πόλη που άλλαξε πρόσωπο κι έστρεψε το μέτωπο στη θάλασσα και μάλλον έτσι είναι …Κάποτε έβαλε μάλιστα και ταμπέλα υποδοχής στον Κατσαμπά και αυτοχαρακτηρίστηκε ως Δημοκρατική…Όμως σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι η ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ.

Κι επειδή δεν θέλω να τα βάζω πάντα και μόνο με την Δημοτική Αρχή,να πω ότι αυτά τα σκουπίδια τα εναπόθεσαν εκεί οι ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι στα παρακείμενα καταστήματα εστίασης ( καφέ και εστιατόρια ) σε λάθος μέρος,λάθος ώρα και με λάθος τρόπο.

Αυτά τα σκουπίδια τους ανήκουν,πλουτίζουν απ αυτά, αλλά πρέπει να τα μοιραστούμε μαζί…και να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο στους επισκέπτες αυτής της βρώμικης πόλης.
Είναι οι ίδιοι που διαμαρτύρονται για την κακή ποιότητα του τουριστικού φετινού ρεύματος και της χαμηλής αγοραστικής δύναμης των επισκεπτών μας.Εμ αυτό πουλάτε κύριοι…σκουπίδια …τι περιμένετε ως πελάτες,κάτι διαφορετικό.

Γιατί από μας τους ντόπιους που περνάμε κάθε μέρα έξω από αυτά τα σημεία μας το ´χετε αποδείξει…Δεν σέβεστε τίποτα…

Θα προτιμούσα να μπορούσαμε να χαρακτηριζόμασταν και να αυτοπροσδιοριζόμασταν ως η πιο καθαρή πόλη της Κρήτης.Δυστυχώς με αυτές τις εικόνες δεν έχουμε το διακίωμα. Ντροπή σ αυτούς που συμπεριφέρονται έτσι,Ντροπή και σε μας που τους ανεχόμαστε

Κ.Σ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook